Toimintaterapeutti

Kainuun sotessa on tarjolla mielenkiintoinen toimintaterapeutin tehtävän sijaisuus vaativan kuntoutuksen osastolla, jossa kuntoutetaan avh-potilaita ja ortopedisia potilaita. Toimintaterapeutti työskentelee jäsenenä moniammatillisessa työryhmässä, jossa työskentelee kaksi toimintaterapeuttia, puheterapeutti, neljä fysioterapeuttia, sosiaaliohjaaja ja neuropsykologi hoitajien ja lääkärin lisäksi.
Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen ja kollegan ja työryhmän tuen. Tule hakemaan työkokemusta vaativan kuntoutuksen osastolta, joka on juuri muuttanut uuden sairaalan kuntoutusta tukeviin tiloihin.

Kelpoisuusehtona on laillistettu toimintaterapeutti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi alan opiskelijan, jolle on kertynyt yli 140 opintopistettä hakuajan loppuun mennessä. Myös osa-aikainen työ on mahdollista.

Arvostamme työyhteisötaitoja sekä myönteistä asennetta muutokseen ja toiminnan kehittämiseen.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ on määräaikainen 11.12.2021 saakka, mahdollisesti pitempäänkin. Koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan Marjo Mäkiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "toimintaterapeutti"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Tulosyksikköpäällikkö Marjo Mäkinen (marjo.makinen@kainuu.fi , puh. 044 7101318) ja toimintaterapeutti Raija Romppainen (raija.romppainen@kainuu.fi, puh. 044 7975215).

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Erityisterapia
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.