Toimintaterapeutti, Keuruu, Multia - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hei toimintaterapeutti, oletko sinä vahvistus moniammatilliseen tiimiimme? Haemme Keski-Suomen Seututerveyskeskukseen vakituiseen työsuhteeseen Keuruun ja Multian alueelle

TOIMINTATERAPEUTTIA

Tässä tehtävässä toimit pääasiassa alle kouluikäisten lasten kanssa, mutta kohtaat myös aikuisasiakkaita ja vanhempia lapsia. Työ sisältää monipuolisesti toimintaterapeutin tutkimuksia, arviointia, kuntoutuksen suunnittelua, konsultaatiota ja toimintaterapiaa. Lähiverkostoina työssäsi ovat lastenneuvolat, perhekeskukset, päivähoidon yksiköt, perhetyö, koulut, psykologit, puheterapeutit, lääkärit, terveyskeskuksen vastaanotot ja vuodeosasto sekä lasten kuntoutustyöryhmät.

Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja vaikuttaa omaan työnkuvaasi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitojasi, moniammatillista työotetta ja kykyäsi itsenäiseen työskentelyyn. Tässä tehtävässä sinulla on Seututerveyskeskuksen muissa kunnissa työskentelevien toimintaterapeuttikollegoiden tuki sekä mahdollisuus konsultoida kollegaa tarvittaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 säädetyn lain mukainen toimintaterapeutin tutkinto. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä). Työn liikkuvuuden takia sinulla tulisi olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Tervetuloa Keski-Suomen seututerveyskeskukseen huippuosaajien joukkoon!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi
http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Annamme mielellämme lisätietoja:
vs. osastonhoitaja Maria Martimo
puh. 014 269 0178
maria.martimo@seututk.fi
Ylihoitaja Sanna Porkka-Hokkanen (24.6. asti)
puh. 014 269 5905
sanna.porkka-hokkanen@seututk.fi
Hae paikka Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Liikelaitos Seututerveyskeskus

Keski-Suomen seututerveyskeskus vastaa kahdeksan kunnan ja noin 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Meillä on kymmenen terveysasemaa, joissa 35 erilaista lääkärin virkaa. Lääkärikunta on kokenutta ja sisäinen konsultointi toimii joustavasti. Meillä on neljä sairaalaa, joissa oma sairaalalääkäri. Toimimme Itä-Suomen yliopiston yleislääketieteen opetus-terveyskeskuksena. Myös geriatrian erikoistumispalvelut järjestyvät. Lähipäivystys hoidetaan omana työnä kahdessa pisteessä, Keuruulla ja Laukaassa. Yöpäivystys on keskussairaalan yhteispäivystyksessä. Tietojärjestelmämme on Lifecare.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 7, 42700 Keuruu
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb