test

Toimintaterapeutti, kuntoutuspalvelut Mikkeli

Ansök senast  31.1.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkeliin 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tervetuloa toimintaterapeutiksi Eloisan kuntoutuspalveluihin! Tehtävä sijoittuu Mikkelin keskussairaalaan. Toimit toimintaterapeuttina pääosin aikuisneurologisille ja sisätautivastaanoton asiakkaille. Tehtävänäsi on arvioida asiakkaan toimintakykyä, osallistua kuntoutussuunnitelman laatimiseen ja arvioida pienapuvälineiden tarvetta. Pääosin asiakkaat ovat avovastaanotoilta. Kuulemme mielellämme myös sinun omista mielenkiinnon tai osaamisen kohteista tarkempaa työnkuvaa suunniteltaessa. Työskentely keskussairaalassa antaa sinulle mahdollisuuden kehittää työsi sisältöä, osaamistasi ja työsi suuntaa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Myös loppuvaiheen toimintaterapiaopiskelijat huomioidaan.

Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

http://www.etelasavonaha.fi/tyopaikat

Lisätietoja Mirjami Kutvonen 040-3597972 mirjami.kutvonen@etelasavonha.fi, tommi.kuusinen@etelasavonha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Läs om arbetsgivare