Skip to main content
test
Toimintaterapeutti, Kuusimäen lastenkoti - Esbo stad

Hei sinä lastensuojelutyöstä kiinnostunut toimintaterapeutti - Olemme Espoon lastensuojelussa avaamassa Kuusimäen lastenkotiin toista asumisyksikköä.

Kuusimäen lastenkoti vastaa lähtökohtaisesti alakouluikäisten tarpeisiin ja siinä on mukana vahvasti kuntoutuksellinen, koko perheen huomioiva työote. Myös tilat ja sijainti mahdollistavat tämän hyvin.

Fyysisesti Kuusimäen lastenkoti sijaitsee Espoon Nupurissa, n. 10 min. automatkan päässä Espoon keskuksesta, lähellä luonnonkaunista eteläisen Nuuksion järviylänköä. Ensimmäinen asumisyksikkö Kaarna avattiin joulukuussa 2021 ja nyt haetaan työntekijöitä syksyllä 2022 avattavaan toiseen asumisyksikköön Käpyyn.

Työryhmä on moniammatillinen, mikä tarkoittaa sitä, että kummassakin asumisyksikössä on 8 ohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa ja 1 toimintaterapeutti sekä vastaava ohjaaja. Työryhmän hoito- ja kasvatustyön tukena ovat koko talon yhteinen keittäjä-ruokapalvelutyöntekijä sekä siivouspalvelut. Yksikköä johtaa palveluesimies.

Toiminta on vakauttavaa, hoidollista ja kuntouttavaa. Perheiden mukaan ottaminen sijoitukseen, perheiden kanssa työskentely ja tukeminen kasvatustehtävässä sekä lapsen ja perheen omien voimavarojen löytäminen ja vahvistaminen ovat vahvasti esillä yksikön toiminnassa. Työtämme päivittäin ohjaavia arvoja ovat arvostava kohtaaminen, yksilöllisyys, osallisuus ja myönteisyys.

Toimintaterapeutin työtehtäviin kuuluvat lasten toimintakyvyn arviointi ja tukeminen sekä tavoitteen mukaisen kuntouttavan toiminnan vahvistaminen, hoito- ja kasvatustehtävät sekä muut lastenkodin arjen toimintaan kuuluvat tehtävät. Toimintaterapeuttina tuot muille työntekijöille konsultointi- ja reflektointitukea oman erityisosaamisesi kautta.

Toimintaterapeutin ammatillisena vertaisryhmänä toimii Kuusimäen lastenkodin toinen toimintaterapeutti sekä muiden lastensuojelun yksiköiden toimintaterapeutit. Työvuorot painottuvat aamu- ja iltavuoroihin sisältäen myös vuoroja viikonloppuisin.

Haemme motivoitunutta, uuden löytämisestä innostunutta henkilöä, joka uskoo positiivisen vuorovaikutuksen voimaan. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työnkuvan, jossa tukenasi ovat vastaava ohjaaja sekä muu työryhmä.

Työhön kuuluu säännöllinen ryhmätyönohjaus. Lisäksi yksikön työryhmille järjestetään lasten psykiatrin konsultaatiota.

Tarjoamme vaihtelevan, vaikuttavan ja merkityksellisen työn. Koulutamme henkilöstöämme työstä nousevien tarpeiden pohjalta ja käytössäsi ovat myös Espoon kaupungin henkilöstön henkilöstöedut.

Työpaikka: Kuusimäen lastenkoti, Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Työaika: 38 h 15 min / viikko, jaksotyöaika
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Tehtävässä edellytetään asiakasta ja työkavereita kunnioittavaa työasennetta, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, dokumentointiosaamista, positiivista ja vuorovaikutuksellista työotetta. Lisäksi edellytämme asioiden ja kokonaisuuksien hallintaa- ja organisointikykyä.

Arvostamme vaativan asiakastyön kokemusta, monipuolista toimintakykyä arvioivien ja vahvistavien menetelmien hallintaa sekä ennakkoluulotonta työn kehittämisotetta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVuorotyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1042-22
  • 19.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2667,59 €/kk
  • Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 15.8.2022 - 29.8.2022 15:45
  • KuntaSosiaalialan muut tehtävätSosiaalialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Antti Sadeharju, palveluesimies, antti.sadeharju@espoo.fi, p. 0406369552 tai Miia-Mari Huurne, vastaava ohjaaja, miia-mari.huurne@espoo.fi, p. 0406364956.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden erityispalvelut, Lastensuojelun erityispalvelut

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa. Kuusimäen lastenkoti, vastaa alakouluikäisten tarpeisiin. Yksikössä toteutetaan vahvasti kuntoutuksellista, koko perhettä huomioivaa työotetta. Tämän mahdollistavat myös yksikön tilat ja sijainti. Yksikkö on avattu joulukuussa 2021.


Osoite: Kuusikodinmäki 7, 02820 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb