Toimintaterapeutti - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Toimintaterapeutti

Tule toimintaterapeutiksi lasten kuntoutuspalveluihin

Haemme Kymsoten lasten kuntoutuspalveluihin lasten toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen 7.3.2020 asti.Lasten toimintaterapeutin pääasialliset tehtävät ovat lasten toimintaterapian tarpeen arviointi ja toteutus yksilö- ja ryhmäterapiana sekä lasten vanhempien, koulun ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan ohjaus ja neuvonta lapsen kuntoutuksessa. Kymsoten lasten kuntoutuspalveluissa lasten kuntoutusta toteutetaan moniammatillisesti yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa. Lasten kuntoutuspalvelut kuuluvat Kymsotessa lasten, nuorten ja perheiden varhaisiin palveluihin. Lasten kuntoutuspalveluissa toimii yhteensä 6 toimintaterapeuttia; 3 Kouvolassa, 2 Kotkassa ja 1 Haminassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen kelpoisuus: toimintaterapeutin tutkinto. Kokemus ja koulutus lasten toimintaterapiasta katsotaan eduksi. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

palvelualuepäällikkö Sanna Ronkainen, p, 044 223 1483
toimintaterapeutti Anna-Maaria Koiso-Kanttila p. 02061 58061 ja toimintaterapeutti Mari Kauhanen p. 02061 59055. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@kymsote.fi

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut / Lasten kuntoutuspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut hyvinvoiva maakunta.
Kymsote vastaa Kymenlaakson kaikkien sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisestä. Kotkan, Kouvolan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät henkilöistöineen uuden organisaation alle yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carean kanssa. Muutoksen myötä Kymsotesta tuli Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 000 henkilöä.

Tutustu työnantajaan