Toimintaterapeutti

Haemme toimintaterapeuttia Kymsoten mielenterveys- ja päihdepalvelujen akuuttipsykiatrianosastoille.

Toimintaterapeuttina työskentelet akuuttipotilaiden parissa osana moniammatillista työryhmää. Työnkuvaasi kuuluu yksilö- ja ryhmäterapiat, toiminnallisuuden arvioinnit ja toiminnan kehittäminen. Vastaat omalta osaltasi potilaiden kuntoutuksen suunnittelusta ja koordinoinnista yhdessä moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen toimintaterapeutin laillistus. Katsomme eduksi työkokemuksen toimintaterapeutin tehtävistä psykiatrialla. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, reipasta asennetta sekä kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon. Tehtävässä vaaditaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn potilaiden, heidän perheidensä ja verkostojensa kanssa sekä työryhmätyöskentelyyn vaadittavaa kykyä ja osaamista.

Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Huomioimme myös tänä vuonna valmistuvat. Olemme valmiita aloittamaan yhteistyön kanssasi heti, kun se sinulle on mahdollista. Haastattelemme jo hakuajan kuluessa.

Työpaikka sijaitsee Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa, osoitteessa Sairaalankuja 3D, 45750 SAIRAALAMÄKI.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuina.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Teppo Kupiainen p. 044 2231481, teppo.kupiainen@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.