test

Toimintaterapeutti (lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  14.2.2023 15:45

Hei sinä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöstä kiinnostunut toimintaterapeutti! Eri puolelle Keski-Suomea perustetaan uutena toimintana moniammatillisia perustason mielenterveys- ja päihdetyön tiimejä.

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituiseen työsuhteiseen

TOIMINTATERAPEUTTIA

lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Jyväskylään

Kiinnostuitko?

Keski-Suomen hyvinvointialueella panostetaan lasten ja nuorten mielenterveyden ja päihteettömyyden tukeen ja hoitoon perustason palveluissa. Eri puolelle Keski-Suomea perustetaan uusia lasten ja nuorten moniammatillisia mielenterveys- ja päihdetyön hoitotiimejä. Työpisteesi sijoittuu Jyväskylään joko perheneuvolan tai/ja nuorisovastaanoton tiimiin.

Tule kehittämään perustason lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdehoitotyötä osana moniammatillista tiimiä tuomalla toimintaterapian osaamista ja näkemystä tiimeihin.

Millaisesta työstä on kysymys?

Toimintaterapeuttina tehtävääsi kuuluu lasten ja nuorten arjen toimintakyvyn arviointia sekä lasten, nuorten ja perheiden ohjauskäyntejä. Työssäsi toimit konsultatiivisella otteella tuoden toimintaterapian asiantuntijuuttasi tiimille. Tehtävään kuuluu myös fokusoidut ryhmien ohjaamiset yhdessä muiden tiimin ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimintaterapeuttina moniammatillisessa lasten ja nuorten perheneuvolan ja mielenterveys- ja päihdehoidon tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti lasten, nuorten ja heidän perheidensä hoidollista tukea.

Toiminta perustuu vahvasti moniammatilliseen tiimityöskentelyyn. Tehtävässäsi olet osa alueen mielenterveys- ja päihdetyön moniammatillista tiimiä, joissa lähityökavereina työskentelet psykiatristen sairaanhoitajien, sosionomien, psykologien, sosiaalityöntekijöiden kanssa. Tiivis tiimityöskentely ja työn jatkuva kehittäminen ovat osa arkea.

Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdehoidon tiimeissä toteutetaan hoidon- ja palvelutarpeen arviointia, terveydenhuoltolain mukaista lasten ja nuorten mielenterveyden tukemista ja hoitoa sekä sosiaalihuoltolain mukaista kasvatus- ja perheneuvontatyötä osana perheneuvolapalveluita.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun toimintaterapeutin pätevyys. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan työkokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Tehtävässä tarvitaan niin kykyä itsenäiseen työskentelyyn kuin toimimiseen työparina ja tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Arvostamme kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä.

Toivomme hakijoilta riittävää tietopohjaa lasten ja nuorten mielenterveyden häiriöistä ja hoitomenetelmistä sekä työkokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä. Työtä tukevat erikoistumis- ja täydennyskoulutukset katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Tervetuloa meille töihin!

Palvelupäällikkö Päivi Nevalainen, lasten ja perheiden erityinen tuki
Yhteydenotot tiistaisin klo 14-15
puh. +358504121310
paivi.nevalainen@hyvaks.fi
Palvelupäällikkö Hanna Hämäläinen, nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut
Yhteydenotot torstaisin klo 9-10
puh. 040 480 6010
hanna.k.hamalainen@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan