test

Toimintaterapeutti (lasten kuntoutuksen tiimi, Keuruu)

Ansök senast  3.5.2024 15:45

Hei toimintaterapeutti! Olisitko kiinnostunut itsenäisestä työstä lasten kuntoutuksen parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta?

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle Lasten kuntoutuksen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen (tai sopimuksen mukaan)

TOIMINTATERAPEUTTIA

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten toimintaterapian parissa. Maakunnallisessa lasten kuntoutuksen tiimissä työskentelee innostunut, aktiivisesti toimintaa kehittävä joukko lasten fysio- ja toimintaterapeutteja. Nyt haettavan toimintaterapeutin ensisijainen työpiste sijaitsee Keuruun terveysasemalla, josta käsin vastaatte yhdessä työparinasi toimivan toimintaterapeutin kanssa Keuruun, Multian ja Petäjäveden alueen lasten ja nuorten toimintaterapiasta.

Keuruulla sinua odottaa lämminhenkinen ja kannustava moniammatillinen työyhteisö. Keuruun terveysasema sijaitsee miellyttävässä järvimiljöössä kävelymatkan päässä alueen päiväkodeista ja kouluista. Toimintaterapeutilla on käytössään tilava ja valoisa työhuone sekä modernit ja päivitetyt työvälineet. Terveysasemalla ja sen välittömässä läheisyydessä on sopuhintaisia lounaspaikkoja. Jyväskylästä Keuruulle on hyvät ja sujuvat liikenneyhteydet ja Keuruun terveysasemalla on yhteiskäyttöauto, joten oman auton käyttö ei työssä ole välttämätöntä, tarvitset työssäsi kuitenkin voimassa olevan B-ajokortin.

Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Käytössä on joustava työaika ja sen myötä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työajan käyttöösi ja suunnitella oma työkalenterisi.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen sekä kollegoiden vahvan tuen. Keuruulla sinulla on työpari, jolta saat välittömän kollegiaalisen tuen ja omassa lasten kuntoutuksen tiimissäsi työskentelee eri alueisiin erikoistuneita asiantuntijoita, joita voit matalalla kynnyksellä konsultoida ympäri maakunnan.

Toivomme sinulta itsenäistä ja joustavaa työotetta sekä valmiuksia toimia osana moniammatillista työryhmää. Eduksi katsotaan kokemus lasten ja nuorten toimintaterapiasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu toimintaterapeutti tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei löydy, tehtävään voidaan määräaikaisesti palkata myös loppuvaiheen toimintaterapeuttiopiskelija. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Terhi Åkerlund, palveluvastaava

p. 0400 889 472

terhi.akerlund@hyvaks.fi

-

Jutta Kottonen, toimintaterapeutti

p. 050 514 6787

jutta.kottonen@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare