Toimintaterapeutti, lasten neurologian osasto - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Toimintaterapeutti, lasten neurologian osasto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme aktiivista ja kehitysmyönteistä TOIMINTATERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen lasten ja nuorten kuntoutuksen yksikköön, sijoituspaikkana Päijät-Hämeen keskussairaala, lasten- ja nuorten neurologian osasto.

Lasten- ja nuorten neurologian osaston toiminta perustuu vahvaan osaamiseen ja suunnitelmalliseen, moniammatilliseen tiimityöhön. Moniammatillisessa tiimissä työskentelee lasten neurologeja, toiminta- puhe ja fysioterapeutteja, kuntoutusohjaajia, psykologeja, sosiaalityöntekijä ja lastenneurologiaan perehtyneitä sairaanhoitajia. Toimintaterapeuttina tehtäväkuvasi muodostuu lasten toimintaterapia-arvioinneista, toimintaterapian jatkosuosituksista sekä yhteistyöstä vanhempien ja lapsen lähiverkostojen kanssa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja itsenäisen työn lasten ja nuorten kuntoutuksessa ja toimintaterapeuttien ammatillisen ryhmän tuen. Tule mukaan mukavaan ja innostuneeseen joukkoomme.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista toimintaterapeutin laillistusta ja ajokorttia. Lisäksi odotamme sinulta vahvaa kokemusta lasten toimintaterapiasta, joustavaa ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme SI-koulutuksen ja oman auton käyttömahdollisuuden. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Virpi Lehtinen
puh. 050 3987583
Vastaava toimintaterapeutti Minna Koivumäki
puh. 044 7161118

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kuntoutus, Avokuntoutus, Lasten ja nuorten kuntoutus
Osoite: Mariankatu 16, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan