Skip to main content
test

Terveydenhuollon palvelujen toimiala, Terveysasemapalvelut
Toimintaterapeutti, Päihde- ja mielenterveyspalvelut
Laajaniityntie 5, 3.krs. , 01600 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Haemme päihde- ja mielenterveystyöstä kiinnostunutta toimintaterapeuttia määräaikaiseen tehtävään Martinlaakson päihdepoliklinikalle, joka kuuluu Päihde- ja mielenterveyspalveluiden kokonaisuuteen.

Päihdepoliklinikka tarjoaa kuntouttavaa avohoitoa päihdeongelmaisille ja heidän läheisilleen. Toimintaterapeuttina työskentelet moniammatillisessa tiimissä oman alasi asiantuntijana. Tehtävä sisältää asiakkaan toimintakyvyn ja toimintamahdollisuuksien arviointia sekä toimintaterapiajaksojen suunnitelmallista toteuttamista. Tehtävän tavoitteena on vahvistaa asiakkaan voimavaroja ja osallisuutta sekä tukea asiakasta kiinnittymisessä kuntoutumista edistäviin elämäntapohin ja toimintoihin. Työnkuvaa on mahdollista muokata aiemman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta.

Toimintaterapeutin tehtävä sisältää sekä itsenäisesti että pari- ja tiimityönä hoidettavia työtehtäviä.

Olemme Päihde- ja mielenterveyspalveluissa kehittämässä vaikuttavia ryhmämuotoisia palveluita ja toivomme, että myös sinä olet innostunut tuomaan oman ammattitaitosi ryhmien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Mielenkiintoisen ja merkityksellisen tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Arvoastamme asiakaslähtöisyyttä sekä joustvaa ja oma-aloitteista työ-otetta.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän innostuneessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä, hyvän perehdytyksen, työryhmän, kollegan ja esimiehen tuen. Tiimillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus.

Toimintaterapeutin tehtävässä kyse on pääsääntöisesti virka-aikana tehtävästä työstä. Voit valita haluatko sisällyttää työpäivään ruokatunnin vai ruokailla pikaisesti työn ohella.

Mikäli kelpoisuusehdon täyttäviä hakijoita ei löydy, huomioimme rekrytoinnissa opinojensa loppuvaiheessa olevat toimintaterapiaopiskelijat.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan - 14.01.2024
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Toimintaterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.


Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Toimintayksikön esimies
Eklund, Monika
040 596 2920
monika.eklund@vakehyva.fi
ma-pe klo 8-16

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb