test

Toimintaterapeutti - Voisiko Kanta-Hämeen keskussairaala olla Sinun tuleva työpaikkasi? Etsimme joukkoomme Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriin Hämeenlinnaan toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen aikuispsykiatrian poliklinikalle. Tehtävä voi sisältää myös työskentelyä intensiivityöryhmässä. Voit hakea tehtävään olit sitten alan kokenut asiantuntija tai vielä urasi alkutaipaleella.

Keskeisiä toimintaterapeutin tehtäviä ovat toiminta- ja työkyvyn arvioinnit, yksilöllisen ja ryhmämuotoisen toimintaterapian suunnittelu ja toteutus sekä osallistuminen moniammatillisen työryhmän työskentelyyn. Psykiatristen sairauksien tuntemus on eduksi, mutta ei ehdoton edellytys, sillä perehdytämme sinut tarvittaessa psykiatristen sairauksien erityispiirteisiin.

Toimintaterapeutilta vaaditaan omatoimista, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä ripaus sinnikkyyttä. Arvostamme perehtyneisyyttä arviointi- ja kuntoutusmenetelmiin, kokemusta moniammatillisesta tiimityöskentelystä sekä halua oppia ja kehittää psykiatrian tulosalueen toimintaterapeuttien työnkuvaa. Arjen muuttuvissa tilanteissa joustavuus sekä valmius vastata nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin auttavat tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Pakolliseksi vaatimukseksi asetamme vain laillistetun toimintaterapeutin ammattitutkinnon. Tärkeintä on löytää Sinut, joka sovit meidän tiimiimme ja allekirjoitat sairaanhoitopiirimme arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Tarjoamme tehtävän, jossa pääset hyödyntämään omia vahvuuksiasi ja oppimaan uutta. Perehdyt tehtäviisi aina kokeneemman työkaverin ja esihenkilön sekä moniammatillisen työryhmän tuella. Työsi ja ammatillisen kehittymisesi tueksi järjestämme myös työnohjausta.

Edellä mainitun lisäksi tarjoamme Sinulle hyvät henkilöstöetuudet, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä työsuhdematkalipun. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Pääset työskentelemään osana asiantuntevaa joukkoamme, joka tekee työtään täydellä sydämellä tuottaen erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan määräajassa. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi/rekry/
http://www.ahvenistonsairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. oh Tiina Husso puh. 050 540 2137 / tiina.husso@khshp.fi
aoh Erja Forsman puh. 040 682 2232 / erja.forsman@khshp.fi

Lisätietoja

Psykiatrian poliklinikka

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Rekommenderade jobb