Toimintaterapeutti, psykoosiosasto P3

Haemme toimintaterapeuttia sijaisuuteen psykoosien vastuualueelle. Sijaisuus on ajalla 1.12.2020 - 31.3.2021. Ensisijaisena sijoituspaikkana on psykoosiosasto P3, Kupittaan sairaalassa. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn psykoosipotilaiden hoidossa moniammatillisessa työryhmässä. Toimimme potilaslähtöisesti ja tiimityö on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Os. P3:lla toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu mm. toimintakyvyn arviointi, yksilöterapia sekä ryhmähoidot.

Odotamme toimintaterapeutilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää yhteistyötaitoa sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa sekä psykoosipotilaiden toimintaterapiaa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus ja alan lisäkoulutus ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle.

Tarjoamme työntekijälle perehdytyksen monipuoliseen ja haasteelliseen työhön. Työaika on 38,25 h/viikko, koeaika on kaksi kuukautta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä, p. 050 556 1448 tai maria.oksanen-makela@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats