test
Toimintaterapeutti sairaalakuntoutukseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Kymenlaakson keskussairaalassa tuotetaan toimintaterapiapalveluita kaikille aikuispuolen erikoisaloille niin osastoilla kuin polikliinisesti.

Haemme toimintaterapeuttia sairaalakuntoutukseen Kymenlaakson keskussairaalaan, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti. Työ suuntautuu enemmän osastotyöhön. Sinulla on tukenasi toimintaterapiatiimi ja sitä kautta kollegiaalinen tuki. Tiivistä yhteistyötä tehdään myös moniammatillisesti, joka edellyttää hyviä tiimityö- sekä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työtehtävä sisältää toimintakyvyn arviointia, akuuttivaiheen terapiaa, apuvälinearviointeja, ohjausta sekä neuvontaa. Tervetuloa mukaan ammattitaitoiseen porukkaamme.


Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutin tutkinto.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Huomo, Palveluesimies
Sähköpostiosoite: minna.huomo@kymsote.fi
puh: 044 2231 659

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb