Toimintaterapeutti

Haemme toimintaterapeuttia vakituiseen työsuhteeseen Satasairaalaan, Poriin. Toimintaterapeutin tehtävänä on tuottaa laadukasta kuntoutuspalvelua osana moniammatillista työryhmää. Arvostamme itsenäistä työskentelyotetta, työyhteisötaitoja, positiivista asennetta ja joustavuutta. Muiden toimintaterapeuttien ammatillinen tuki on saatavilla.

Kelpoisuusehtona tehtävään on toimintaterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteesta satasairaala.fi/rekry. Ilmoitus on julkaistu uudelleen 11.5.2021. Aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Arja Nummelin,
puh. 044 707 7560 ja
ylihoitaja Tuula Huumonen,
puh. 044 707 7606

Lisätietoja

Fysiatria ja kuntoutus

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Suggested jobs