Toimintaterapeutti, Sopukka, Sodankylä

Ansök senast  8.8.2024 15:00

Sodankylän Sopukkaan haetaan toimintaterapeuttia!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule toimintaterapeutiksi Lappiin!

Pääset työskentelemään monipuolisessa ja itsenäisessä tehtävässä, jossa on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen kannustavan ja työstään nauttivan työyhteisön tukemana. Asiakkaitamme ovat kaikki ikäryhmät, mutta tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan. Työ on osin liikkuvaa ja asiakaskäyntejä toteutetaan sekä toimipisteellämme, että asiakkaiden toimintaympäristöissä. Tilat ja välineet toimintaterapiaan Sopukassa ovat erittäin hyvät ja ajanmukaiset.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on toimintaterapian koulutusohjelmassa suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammatti-korkeakoulututkinto, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä laillistus. Huomioimme myös valmistumisvaiheen opiskelijat.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palkkaan lisätään rekrytointilisä 250€/kk toistaiseksi voimassa olevana lisänä.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä terveystodistus ja lain (759/2004) mukainen huumausainetodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Tehtävä on uudelleen haettavana 8.8.2024 klo 15.00 saakka.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Palvelupäällikkö Erja Peltonen 040-1597543 ja ajalla 8.7-4.8.24 Marjut Ylitepsa 040-6863171

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare