Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Social-och hälsovårdssektorn

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Töölössä sijaitseva Kivelän seniorikeskus hakee toimintaterapeuttia määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 22.8.2022-14.3.2023. Työ on päivätyöluonteista.

Kivelässä työskentelet osana moniammatillista kuntoutustiimiä, joka koostuu toiminta- ja fysioterapeuteista sekä sosiaali- ja kulttuuriohjaajista. Tiimin jäsenenä osallistut koko seniorikeskuksen toiminnan kehittämiseen. Saat tueksesi mahtavat työkaverit, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja lisäksi suuren työnantajan henkilöstöedut!

Työsi keskittyy pääasiassa ruotsinkieliselle arviointi- ja kuntoutusosastolle sekä tarvittaessa pitkäaikaisen hoidon ja hoivan yksiköihin. Toimintaterapeutin työ koostuu toimintakyvyn arvioinnista, yksilö- ja ryhmäterapiasta, apuvälinearvioista sekä ohjauksesta ja neuvonnasta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu asiakkaiden kuntoutussuunnitelmien laadintaa, toteutusta ja arviointia sekä moniammatillista yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli ikääntyvien toimintakyvyn tukeminen on lähellä sydäntäsi ja olet aidosti kiinnostunut muisti- ja monisairaiden asiakkaiden kanssa työskentelystä. Teet mielelläsi yhteistyötä eri ammattiryhmien kanssa, opit uutta avoimin mielin ja haluat olla mukana kehittämässä toimintaa.

Asiakastyössä hyödynnämme kinestetiikkaa, jonka perusajatuksena on ihmisen omien voimavarojen hyödyntäminen avustustilanteissa. Kinestetiikkakoulutuksen lisäksi uudet työntekijät saavat koulutuksen yksiköissä käytettäviin Apotti- ja RAI-järjestelmiin.

Kelpoisuusehto:

Toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Aiempi kokemus ikääntyneiden kuntoutuksen parissa työskentelystä sekä ruotsinkielen suullinen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihoitaja Claudia Hellström p. 09 310 46150
Fysioterapeutti Kaarle Kaurinkoski p. 09 310 46174

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kivelän seniorikeskus, Osasto 4

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sibeliuksenkatu 14, 00260 Helsinki

Rekommenderade jobb