Toimintaterapeutti (tehostettu perhetyö, Jyväskylä)

Ansök senast  31.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistäsi työarkea tehostettuun perhetyöhön varhaisen tuen palveluihin! Etsimme uutta kollegaa ja meillä olisi avoinna vakituinen tehtävä

TOIMINTATERAPEUTILLE

Tehostettu perhetyö on monipuolista ja muutosta tukevaa työtä lapsiperheissä. Perhetilanteet voivat olla haasteellisia ja vaativat joskus erityistä tukea, ohjausta ja suojelua. Tehostettu perhetyö lastensuojelun avohuollon tukitoimena tuo perheen arkeen osallistavaa ohjausta, vuorovaikutussuhteisiin vaikuttavaa ja voimavaroja vahvistavaa työskentelyä. Työ toteutuu pääasiassa kotikäynteinä perheen arkiympäristössä ja verkostoissa.

Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa tuomassa esille toimintaterapian erityispiirteitä moniammatillisessa tiimissä. Keskeisiä työtehtäviäsi ovat toiminnanohjaustaitojen havainnoiminen, arvioiminen sekä tukeminen. Osaat myös arvioida asiakasperheen arkiympäristöä ja toteuttaa tarvittavia muutoksia arjen sujuvoittamiseksi. Sinulla on mahdollisuus päästä luomaan uusia prosesseja ja kehittämään lastensuojelun palveluita toimintaterapian näkökulmasta.

Työarjessa sinulla on tukena moniammatillinen tiimi, ja teet työtä työparina sosiaaliohjaajan kanssa. Työyhteisössä työskentelee myös toinen toimintaterapeutti, jolta saat kollegiaalista tukea työhösi.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Lisäksi kokeneet kollegasi ovat tukenasi perehdytysprosessissa. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työarkesi suunnitteluun. Perhetyössä on käytössä liukuva työaika arkisin klo 7-19 ja työ sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-18 välille. Toimistoltamme on hyvät kulkuyhteydet asiakaskäynneille. Työ edellyttää mahdollisuutta auton käyttöön.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu toimintaterapeutti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Tarja Anttonen, palveluvastaava (15.5-24.5)

p. 040 822 0739

tarja.anttonen@hyvaks.fi

---

Reetta Suonpää, toimintaterapeutti (27.5 - 31.5)

p. 050 356 2880

reetta.suonpaa@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!