Skip to main content
test
Toimintaterapeutti terapiapalvelut Savonlinna - Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee toimintaterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kuntoutus- ja terapiapalveluihin Savonlinnaan 17.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensisijainen työskentelypiste on lasten ja nuorten yksikkö, joka vastaa Savonlinnan alueella lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Yksikössä toimii moniammatillisia työryhmiä, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, fysioterapeutteja, puheterapeutteja, psykiatrisia sairaanhoitajia ja erikoislääkäreitä. Asiakaskuntamme koostuu 0-23-vuotiaita ja heidän perheistään.

Perustyöhön kuuluu toimintaterapeuttiset tutkimukset ja arvioinnit sekä moniammatillisiin tiimeihin osallistuminen. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollisuus myös erilaisten ryhmien pitämiseen eri ammattilaisten kanssa. Työskentelysi tueksi yksikkömme tarjoaa hyvät työnohjausmahdollisuudet ja tukee työntekijän ammatillista kouluttautumismahdollisuutta omassa työtehtävässä.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn suunnitteluun. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavaa työotetta ja kykyä toimia moniammatillisessa työryhmässä.

Kelpoisuusvaatimuksena on toimintaterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Eduksi luetaan aiempi työkokemus eri ikäisten lasten kanssa työskentelystä. Työ vaatii oman auton käyttöä.

Pätevien hakijoiden puuttuessa alan loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan valintaa tehtäessä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ja ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset todistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot antavat Terapiapalveluiden osastonhoitaja Virpi Kasper p. 044 417 2761 virpi.kasper@etelasavonha.fi,
Lasten ja nuorten yksikön apulaisosastonhoitaja Anu Backman p. 044 417 3299 anu.backman@etelasavonha.fi,
toimintaterapeutti Jaana Hannikainen 044 417 3504 jaana.hannikainen@etelasavonha.fi
tulosaluepäällikkö Lotta-Sofia Kosonen lotta-sofia.kosonen@etelasavonha.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.


Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Rekommenderade jobb