test

Toimintaterapeutti, Toimintakykyä tukevat palvelut

Ansök senast  1.12.2023 23:59

Haemme Loimaalle Toimintakykyä tukeviin palveluihin toimintaterapeuttia ajalle aloitus sop.muk.- 14.7.2024.

Toimintaterapeutin tehtäviin kuuluu pääasiassa Loimaan seudun aikuisasiakkaiden lääkinnällisen kuntoutuksen suunnittelu sisältäen toimintaterapia-arviot, lyhyet terapiajaksot ja väliarvioinnit. Arviointijakson tuloksista tehdään lausunto asiakkaalle ja yhteistyötahoille mm. kuntoutussuunnitelmien, diagnostisten tutkimusten ja kokonaiskuntoutuksen suunnittelun tueksi. Toimintaterapeutti osallistuu erilaisiin moniammatillisiin yhteistyöryhmiin asiantuntijana. Tehtävä edellyttää kykyä moniammatilliseen verkosto- ja työryhmätyöskentelyyn yksikön sisällä ja muiden eri palvelualueiden ammattilaisten kanssa.

Meiltä saat laajan perehdytyksen tehtävään esihenkilöltä ja toimintaterapeuttikollegalta sekä pääset perehtymään SHQS-laatujärjestelmän mukaiseen laatutyöskentelyyn.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen toimintaterapeutin laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa, huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat (väh. 140 op).

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Läs mer

http://varha.fi

Minna Koivula, vastaava ft, minna.koivula@varha.fi, puh. 050 4314341 13.11.-19.11.2023
Marja Alila, Topa päällikkö alue 2, marja.alila@varha.fi 6.11.-10.11.2023
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare