Skip to main content
test
Toimintaterapeutti - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Hei, tervetuloa töihin Tyks Asiantuntijapalveluiden toimintaterapiayksikköön. Etsimme sijaista 18.7.2022- 11.7.2023 väliseksi ajaksi, tai työntekijän työhön paluuseen saakka. Etsimme toimintaterapeuttia, joka on valmis työskentelemään ensisijaisesti traumapotilaiden ja käsikirurgisten potilaiden kanssa.

Meillä saat säännölliset työajat, mahdollisuuden kouluttautua sekä mahtavien työkavereiden ja moniammatillisten työryhmien tuen. Olet oman ammattiryhmäsi ja oman työsi asiantuntija erikoissairaanhoidossa. Tässä työtehtävässä saat laajan näkemyksen traumatologiaan ja käsikirurgiaan ja pystyt kehittämään omaa osaamistasi. Työpisteenä on ensisijaisesti T-sairaala Turussa.

Me toivomme sinulta kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin, valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn työkavereiden tuella, innokkuutta uuden oppimiseen ja hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä työkavereiden että potilaiden kanssa. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä puhuttaessa että kirjoitettaessa.

Saat meiltä perehdytyksen työtehtäviisi sekä suuren työnantajan tuomat edut työsuhteeseesi. Lähiesimiehesi on johtava toimintaterapeutti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää mielenkiintoisesta työstä ja työyhteisöstämme.
Palveluyksikön päällikkö, johtava toimintaterapeutti Tiina Koilahti, p. 050 573 1070.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks palvelualue 1 Asiantuntijapalvelut

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb