Toimintayksikön esimiehen sijaisuus, Parikkala - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Toimintayksikön esimiehen sijaisuus, Parikkala

Etsimme toimintayksikön esimiestä viransijaisuuteen Parikkalaan ajalle 1.8.2019-31.5.2020. Toimintayksikön esimiehenä vastaat Parikkalan vuodeosaston sekä asumisyksiköiden (Käskynkkä, Rinnetupa ja Rauhala) toiminnasta. Toimintayksikön esimiehenä olet toimintayksikkösi innostaja ja omaat valmentavan työotteen. Odotamme sinulta kehittämis- ja visiointikykyä, taloudellista osaamista, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, henkilöstöjohtamisen osaamista sekä muutoksen johtamistaitoja.

Kelpoisuutena virkaan on sosiaali- tai terveydenhuollon ylempi korkeakoulututkinto tai sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto tai aikaisempi sosiaali- tai terveydenhuollon opistoasteinen tutkinto täydennettynä hallinnon ja työnjohdon opinnoilla sekä kaikissa vaihtoehdoissa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukainen laillistus. Aikaisempi esimieskokemus on eduksi.

Eduksi katsotaan kokemus ja näyttö hallinnollisista tehtävistä ja halu työskennellä muuttuvassa ympäristössä Eksoten strategian ja arvojen mukaisesti.

Viransijaisuuden hoito edellyttää tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Ajokortti välttämätön. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Viransijaisuuden hoidossa noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Hanna Rönkkönen, palvelupäällikkö vs., hanna.ronkkonen@eksote.fi, p. 040-127 4105

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva
Osoite: Lehmuskuja 3, 59100 Parikkala

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan