Toimintayksikön esimies, koulupsykologipalvelut

Haemme toimintayksikön esimiestä koulupsykologipalveluihin 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Esimiehenä vastaat Etelä-Karjalan alueen esi- ja perusopetuksen koulupsykologipalveluista, työn organisoinnista ja sen toteuttamisesta sekä henkilöstön ja talouden johtamisesta. Tehtävään sisältyy toimintakokonaisuuden kehittäminen yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Koulupsykologien esimiehenä teet tiivistä yhteistyötä perhepalvelujen muiden ammattilaisten sekä kuntien opetustoimien kanssa.

Virka edellyttää laillistetun psykologin ammattinimikkeeseen oikeuttavaa ylempää korkeakoulututkintoa ja oikeutta harjoittaa psykologin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Hakijalta toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön ja intoa toiminnan kehittämiseen.

Palkka määräytyy KVTES:n ja paikallisen sopimuksen perusteella.

Valitun on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/02) mukainen rekisteriote sekä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

perhepalvelujen ylilääkäri Kaisa Kivistö, puh. 040 351 6075, kaisa.kivisto@eksote.fi
perhepalvelujen johtaja Tarja Nylund, puh. 040 651 0300, tarja.nylund@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut, perhekeskus
Osoite: Pohjolankatu 2, 53100 Lappeenranta

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats