Toimintayksikön esimies, toimintakeskus Toimis

Haemme Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) toimintayksikön esimiestä Toimintakeskus Imatran Toimikseen.

Toimintayksikön esimiehenä vastaat yksiköstä, jossa on päivätoiminnassa noin 35 vammaista asiakasta ja yksikössä työskentelee 10 ohjajaa. Tehtävään kuuluu myös asiakastyötä.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta kehitysvammatyöstä, kykyä ja halua toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan aiempi johtamiskokemus ja/tai -koulutus.

Kelpoisuutena virkaan on sosiaali- ja terveydenhuollon soveltuva tutkinto sekä halu työskennellä muuttuvassa ympäristössä Eksoten strategian ja arvojen mukaisesti. Aikaisempi esimiestyön kokemus ja sosiaali- ja/tai terveyspalvelujen johtamisen koulutus katsotaan eduksi.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä rikosrekisteriote (504/2002). Virassa on 6 kk koeaika.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Anne Ikäheimonen
Palvelupäällikkö
Toiminnalliset palvelut/Vammaispalvelut
puh. 0400 534 711

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Vammaispalvelut, Toiminnalliset palvelut
Osoite: Simeoninkatu 16, 55100 Imatra

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats