Skip to main content
test
Toimipisteen vastaava, Leivontien palvelukoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETAAN TOIMIPISTEEN VASTAAVAA LEIVONTIEN PALVELUKOTIIN JOUTSENOON VAKINAISEEN TEHTÄVÄÄN.

Toimipisteen vastaavana toimit moniammatillisessa työyhteisössä käytännön toiminnan vastuuhenkilönä. Tehtäviisi kuuluu välitöntä hoiva- ja hoitotyötä sekä hallinnollisia tehtäviä. Toimipisteen vastaavan tehtävä ei ole esimiestehtävä. Odotamme Sinulta kehittämis- ja visiointikykyä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä toimia arjessa ja muutoksessa toimintayksikön esimiehen työparina.

Kelpoisuutena toimipisteen vastaavan tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon AMK -tutkinto tai aikaisempi sosiaali- ja terveydenhuollon soveltuva tutkinto sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus. Hallinnollinen tai työnjohdollinen koulutus ja osaaminen katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, jos otat rohkeasti härkää sarvista, kestät painetta ja omaat hyvän organisointikyvyn. Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä esimiehen ja naapuritalon toimipisteen vastaavan kanssa. Haastattelut pidetään 22.8.2022.

Tehtävän aloitusyksikkö on Leivontien palvelukoti, mutta työ edellyttää valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä. Työ voi sisältää kaksivuorotyötä. Työaikamuotona on jaksotyö.

Toimipisteen vastaavalta edellytetään työhön lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja vs. toimintayksikön esimies Iisa Hokkanen, p. 040 355 8442 tai iisa.hokkanen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Leivontie 4, 54100 Joutseno
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb