Toimipisteen vastaava, Sammonkoti

HAETAAN TOIMIPISTEEN VASTAAVAN SIJAISTA PALVELUASUMISEN JA TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN YKSIKKÖÖN, SAMMONKOTIIN LAPPEENRANTAAN.

Määräaikainen sijaisuus on ajalla 21.9.2020-31.8.2021.

Toimipisteen vastaavana toimit moniammatillisessa työyhteisössä käytännön toiminnan vastuuhenkilönä. Tehtäviisi kuuluu välitöntä hoiva- ja hoitotyötä sekä hallinnollisia tehtäviä. Toimipisteen vastaavan sijaisuus ei ole esimiestehtävä. Odotamme Sinulta kehittämis- ja visiointikykyä, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia muutoksessa toimintayksikön esimiehen työparina.

Tehtävän kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon soveltuva tutkinto ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Eduksi katsotaan kokemus tiiminvetäjän tai vastaavan työstä sekä halu työskennellä muuttuvassa ympäristössä Eksoten strategian ja arvojen mukaisesti.

Määräaikaisen tehtävän aloitusyksikkö on Sammonkoti, mutta työ edellyttää valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä. Työ voi sisältää kaksivuorotyötä ja työaika kuuluu jaksotyöhön.

Toimipisteen vastaavalta edellytetään työhön lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Määräaikaisen sijaisuuden alussa on 4 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

vs. Toimintayksikön esimies Katja Kiili, p. 040 582 0121

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Hoiva- ja palveluasuminen, Sammonkoti
Osoite: Hietakallionkatu 5, 53850 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats