Skip to main content
test

PIETARSAAREN KAUPUNGIN TEKNISET PALVELUT PALKKAA TOIMISTOARKKITEHDIN

Haluatko edistää hyvää rakennettua ympäristöä tarkoituksenmukaisella kaavoituksella, houkuttelevaa ja tervettä rakentamista sekä hyvää rakennuskulttuuria? Olet tervetullut hakemaan toimistoarkkitehdin virkaa, mikäli haluat olla osa Pietarsaaren kaupungin tulevaa kehitystä.

Pietarsaari on hyvinvoivan kaksikielisen seudun elinvoimainen keskuspaikka meren rannalla. Se tarjoaa asukkaille osallisuutta, turvallisuutta ja elämän laatua sekä luo taloudelliset edellytykset hyvälle palvelulle ja viihtyisälle asumiselle virkistävässä ympäristössä.

Toimistoarkkitehtina tilahallinnossa ja kaavoituksessa olet mukana kahdessa innostavassa työtiimissä yhteensä yhdentoista henkilön kanssa ja sinulla on kiinnostava ja virikkeinen työkenttä.

Toimistoarkkitehtina osallistut kaupungin kiinteistöjen suunnitteluun sekä uustuotannossa että muutoshankkeissa. Suurehkoissa rakennushankkeissa osallistut hankintoihin ja ulkopuolisen suunnittelun arviointiin sekä olet mukana antamassa ohjeita rakennusten sovittamisesta ympäristöön. Osallistut niin kaupunkiympäristön kuin harvaan asuttujen rakennusalueiden kuten saariston ja virkistysalueiden suunnitteluun. Toimistoarkkitehtina olet mukana luomassa edellytyksiä elinkeinoelämän kehitykselle ja yritysten perustamiselle.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin tutkinto. Kokemus vastaavista työtehtävistä lasketaan ansioksi. Virkaan vaaditaan hyvät suulliset ja kirjalliset taidot kummastakin kotimaisesta kielestä.

Virka on toistaiseksi voimassa oleva ja kokopäiväinen ja sen alussa on kuuden kuukauden koeaika. Hyväksyttävä lääkärintodistus on esitettävä ennen virkaan astumista. Viran hoitaminen alkaa sopimuksen mukaan.

Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen TS mukaisesti.

Hakuaika päättyy 6.6.kl. 9:00.

Tarkempia tietoja antaa asemakaava-arkkitehti Sören Öhberg, 044- 785 1633 ja kiinteistöpäällikkö Mattias Thors, 044-785 1245

Lisätietoja

https://www.jakobstad.fi/etusivu/
https://www.youtube.com/watch?v=MbmuiiQlv5Y

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginarkkitehti Sören Öhberg, 044- 785 1633 ja projekti-insinööri Mats Kackur , 044-785 1218

Lisätietoja

Pietarsaaren kaupunki, Tekniset palvelut

Pietarsaari on kaksikielinen elinvoimainen kaupunki, jossa on vahva yrittäjähenki ja hyvä työllisyystilanne. Meren ja luonnon läheisyys leimaavat ympäristöä ja asukkaita. Sijainti rannikolla on luonut pitkän historian veneenrakentamiselle, meriliikenteelle ja kansainväliselle kaupalle. Myös tänä päivänä Pietarsaaren seudulla on monia vientiyrityksiä ja vienti asukasta kohden on koko maan korkeimpia.

Opiskelupaikkoja on tarjolla runsaasti, mikä houkuttelee nuoria Pietarsaareen muualta maasta. Lyhyet välimatkat julkisten paikkojen, työpaikkojen, kotien, kauppojen ja palveluiden välillä tekevät asukkaiden liikkumisesta kaupungissa sujuvaa. Kulttuuri- ja viihde-elämä on monipuolista ja tarjoaa asukkaille mahdollisuuden nauttia musiikista, teatterista, taiteesta, liigaan pyrkivästä jalkapalloseurasta, muusta huipputason urheilusta ja monesta jännittävästä tapahtumasta.

Pietarsaaren kaupungin tavoitteena on olla houkutteleva nykyaikainen työnantaja, jolla on osaava, hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö. Haluamme luoda työympäristön, jossa kaikilla työntekijöillä on samat kehittymis- ja onnistumisedellytykset ja jossa monimuotoisuuteen ja toisinajatteluun suhtaudutaan myönteisesti ja ne vastaavat kaupungin asukkaiden moninaisuutta. Haluamme luoda työympäristön, jossa työntekijät toivottavat uudet työtoverit tervetulleiksi myönteisellä asenteella.


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Rekommenderade jobb