Toimistoinsinööri

Toimistoinsinööri työskentelee ympäristönsuojelun osatehtäväalueella ympäristönsuojelusihteerin alaisuudessa. Tehtäväkenttä on pienessä organisaatiossa monipuolinen ja kahta samanlaista päivää ei ole. Työhön kuuluu sekä toimistotyötä että tarkastuskäyntejä maastossa ja yrityksissä. Osittainen etätyö on mahdollinen.

Toimistoinsinöörin tehtävät:
- Maa-aines- ja yhteislupien valmistelu
- Ympäristönsuojelun ilmoitusten, rekisteröintipäätösten ym. valmistelu
- Tarkastukset
- Metsänkäyttöilmoitusten seuraaminen ja maisematyölupien valmistelu
- Jätevesiasiat, mm. jätevesirekisterin ylläpito, jätevesipoikkeamisten valmistelu
ja jätevesineuvonta haja-asutusalueella.
- Ympäristönsuojeluun liittyvät rekisteritehtävät, arkistointi ja muut
toimistotyöt

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää ympäristölainsäädännön ja maa-aineslain tuntemusta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn ja asiakaspalvelutaitoja. Työn tekeminen edellyttää myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona ympäristöalan soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva ympäristöalan koulutus sekä riittävä kokemus ympäristöalaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain tuntemus, kokemus kunnallisista rekistereistä, asianhallintajärjestelmistä ja kunnallishallinnosta sekä ympäristönsuojelun työtehtävistä.

Ennen viran vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Työaika on 36,25 tuntia viikossa.


Lisätietoja

http://www.paimio.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa ympäristönsuojelusihteeri Sinikka Koponen-Laiho sinikka.koponen-laiho@paimio.fi p. 02 474 5290

Lisätietoja

Paimion kaupunki, Tekninen toimi, Ympäristöpalvelut

Paimio on vireä maaseutukaupunki, joka on pystynyt kehittämään palvelutasoaan hyvin ajan vaatimusten mukaan. Se on samalla pitänyt hyvää huolta asukkaittensa viihtyvyydestä turvallisena ja virikkeitä antavana kotiseutuna.

Paimion kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vistantie 18, 21530 Paimio

Suggested jobs