Toimistoinsinööri - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

TOIMISTOINSINÖÖRIÄ

Teknisen toimialan kunnallistekniset palvelut vastaa katujen, kevyen liikenteen väylien, puistojen, torien ja satamainfran suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Haemme tehtävään vastuuntuntoista, itseohjautuvaa ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta yhdyskuntatekniikan rakentamisesta, suunnittelusta tai kunnossapidosta. Aiempi työkokemus kuntasektorilta katsotaan tehtävässä eduksi.

Toimistoinsinöörin tehtäviin kuuluvat erilaiset rakennuttamiseen ja lupa-asioihin liittyvät valmistelevat työt sekä lausuntojen ja viranomaispäätösten valmistelu, sopimusten laadinta- ja asiakaspalvelutyöt.

Toimistoinsinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja tehtävässä pääsee näköalapaikalle kehittämään toimintoja, jotka liittyvät kaupungin infrarakentamiseen ja kunnossapitoon.

Toimenkuvaa voidaan muokata tarkemmin hakijan työkokemuksen mukaan.

Viran vähimmäisvaatimuksena on insinöörin tutkinto (AMK) ja työkokemusta alan työtehtävistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Toimistoinsinööri. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakuaika päättyy 30.7.2021 kello 12.00.

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601
Tekninen johtaja Kari Tikkanen, 044 417 4600

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Tekninen toimiala, Kunnallistekniset palvelut

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään. Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb