Toimistosihteeri - Oulaisten kaupunki

Toimistosihteeri - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin perusturvakeskus hakee toimistosihteeriä avoimeksi tulevaan toimeen 1.8.2019 lukien tai sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 24.5.2019 kello 14.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu perusturvan laskujen osto- ja myyntireskontran toimenpiteitä, laskujen perintää, Dynasty -asianhallintaohjelmiston käyttö (sisältää mm. asiakirjat, kokoushallinnan, sopimukset), arkistonhoitoa ja muita toimistotöitä.

Pätevyysvaatimuksena toimeen on tradenomin tai merkonomin tutkinto ja kokemus toimistotöistä. Koeaika on neljä kuukautta. Toimeen valitun on toimitettava lääkärintodistus terveydestään ennen toimen vastaanottamista.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Läs mer

http://www.oulainen.fi

Hakemukset tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta (myös kopiot opinto- ja työtodistuksista) www.kuntarekry.fi.
Lisätietoja antavat: perusturvajohtaja Päivi Rautio p. 044 4793 280 ja toimistosihteeri Pirjo Marttila p. 044 4793 290. Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@oulainen.fi

Perusturvakeskus
Adress: Reservikomppaniankatu 7-9, 86300 Oulainen

Oulaisten kaupunki on noin 7 500 asukkaan virkeä, nuorekas ja kompakti kaupunki. Kaupunkiin on erinomaiset liikenneyhteydet ja kaupungin elinvoimassa korostuvat alueelliset sairaanhoidon, terveydenhuollon, kuntoutuksen ja koulutuksen palvelut. Kaupungissa on vireää teollisuutta ja monipuoliset vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuudet.

Mer om arbetsgivaren