Toimistosihteeri - Tohmajärven kunta

Toimistosihteeri

Tohmajärven kunnan hallinnoima Keski-Karjalan musiikkiopisto hakee vakinaiseen palvelussuhteeseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ
painotusalueena markkinointi- ja viestintätehtävät

Toimenkuvaan kuuluu konserttijärjestelyistä vastaamista, markkinointikampanjoiden suunnittelua ja toteuttamista eri kanavissa, verkkosivujen ja some-kanavien päivittämistä sekä musiikkiopiston toimisto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Edellytämme yleisimpien toimisto-ohjelmien sujuvaa hallintaa.

Toivomme, että sinulla on
• kokemusta sosiaalisen median (Facebook ja Instagram) parissa toimimisesta
• kykyä tuottaa kiinnostavia sisältöjä eri kanaviin ja eri kohderyhmille
• visuaalista näkökulmaa sekä vähintään jonkin verran kokemusta kuvankäsittelystä ja taitosta (Adobe InDesign ja Canva)
• hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.
• paineensietokykyä ajoittain limittyvien tehtävien ja asiakasryhmien hallinnassa

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vahvaa ammattitaitoa sekä intoa kehittää musiikkiopiston markkinointia.

Työn suorituspaikka on musiikkiopiston toimisto Tohmajärven keskustassa, noin 50 km päässä Joensuusta. Tehtävän palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai sitä vastaava ammatillinen tutkinto. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtävän hakuprosessiin sisältyy valmisteltavia ennakkotehtäviä (tehtävät alempana). Osa hakijoista kutsutaan haastateltaviksi.
Toivoisimme, että saisimme nähtäväksi joitakin aikaisempia työnäytteitäsi. Mikäli aikaisempia työsuhteita ei ole tai et ole työskennellyt vastaavissa tehtävissä, voivat työnäytteet olla kuvitteellisia toimeksiantoja, joiden osalta syntyy käsitys taiton tai graafisen työskentelysi taidoista.

Liitä hakemukseen linkki työportfolioosi, jonka voit ladata joko ilmaispalveluserverille, kotisivullesi tai lähettää pakattuna tiedostona os. musiikkiopisto@tohmajarvi.fi.

Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseesi vastaukset oheisiin kysymyksiin:
• Miten oppilaitoksen tulisi viestiä toiminnastaan?
• Mitkä ovat Keski-Karjalan musiikkiopiston markkinoinnin kohderyhmiä?
• Mikä viestinnässä on tänä päivänä haasteellisinta?
• Mitkä asiat arvioit tehtävän hoidossa olevan itsellesi eniten kuormittavia?

Ennakkotehtävät:
1) Lataa hakemukseesi lehti-ilmoitus konsertista. Konsertin nimen, ajankohdan, paikan jne voit päättää itse. Halutessasi voit laatia parikin eri versiota.
2) Laadi vastauskirje asiakkaalle kaikkine yksityiskohtineen. Asiakas kirjoittaa, ettei ole ollut peruuttanut oppilaspaikkaansa, koska ei ole tiennyt siihen liittyvästä deadlinesta, ja sanoo ettei mitään viestiä asiasta ole annettu. Olet tiedottanut kaikkia asiakkaita/oppilasryhmiä kahteen otteeseen, että oppilaspaikasta luopumisesta tulee ilmoittaa tiettyyn määräpäivään mennessä.

Tutustu musiikkiopistoon osoitteessa www.tohmajarvi.fi/musiikkiopisto ja hae osaksi erinomaisen mukavaa työyhteisöä! Täytä sähköinen työpaikkahakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Vaihtoehtoisesti voit pyytää paperisen hakemuksen postitse välitettäväksi. Paperiset hakemukset tulee lähettää hakuajan päättymiseen mennessä osoitteella Keski-Karjalan musiikkiopisto, Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi. Kuoreen merkintä ”toimistosihteeri”.

Lisätietoja

http://www.tohmajarvi.fi/musiikkiopisto

Toimialajohtaja / musiikkiopiston rehtori Susanna Ertolahti-Mertanen
puh. 040 105 4045
susanna.ertolahti@tohmajarvi.fi

Keski-Karjalan musiikkiopisto
Osoite: Järnefeltintie 1, 82600 Tohmajärvi

Keski-Karjalan musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen musiikin ja tanssin perusopetuksen opetusta Heinäveden, Kiteen, Liperin, Outokummun, Polvijärven, Rääkkylän ja Tohmajärven kuntien alueella. Musiikissa opetusta annetaan taidemusiikin, kansanmusiikin ja pop/jazz –musiikin alalta.
Tohmajärven kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan