Toimistosihteeri - Lappträsk kommun

Toimistosihteerin tehtävät ovat pääosin sivistystoimessa. Sivistystoimen toimiala järjestää Lapinjärvellä varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, nuorisotoimen sekä kirjasto- ja kulttuuritoimen palveluita. Toimistosihteeri toimii myös osana kunnantalon asiointipisteen toimistosihteeritiimiä. Toimistosihteerin tehtäviin kuuluvat oppilashallintoon, asiakaspalveluun ja opintopolkuun liittyvät tehtävät sekä yleishallinnon tehtäviä kunnan asiointipisteessä. Tehtäviin sisältyy mm. toimielinten esityslistojen ja pöytäkirjojen kokoaminen, päätösten täytäntöönpano sekä asiakirjojen arkistointitehtävät.

Edellytämme hyvää tietoteknistä ja asiakaspalveluosaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, järjestelmällisyyttä, kykyä toimia nopeasti ja tehokkaasti kiiretilanteissa, hyvää stressinsietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyvää suomen tai ruotsin kielen ja vähintään tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa. Opit nopeasti uusia asioita, kuten käyttämään eri ohjelmistoja ja järjestelmiä, joita tulet työssäsi käyttämään. Olet työotteeltasi tarkka ja tehokas.

Toimeen vaaditaan soveltuva koulutus. Lapinjärven kunnasta tulee ihmislähtöinen kunta, jossa palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ihmislähtöisesti, joten edellytämme ihmislähtöistä työotetta.

Luemme eduksi oppilashallintojärjestelmien, erityisesti MultiPrimus- ja Opintopolku -tuntemuksen. Luemme eduksi myös kokemuksen kuntaorganisaatiossa työskentelystä sekä aiemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä. Myös muista taidoista, kuten taloushallintotaidoista, on etua, joten kerrothan rohkeasti osaamisestasi!

Toimen palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa, mutta joskus voi olla tarvetta myös ilta- ja viikonlopputyölle. Toimeen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Tehtävä tarjoaa sinulle hienon mahdollisuuden vastuulliseen rooliin ja oman ammattitaitosi kehittämiseen - hae tehtävään heti, sillä aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden kanssa mahdollisimman pian!

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Susanne Sjöblom puh. 040 577 5336.

Hakuaika päättyy 5.8.2019 klo 12.00.

Lapinjärven kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi

Hallintojohtaja Susanne Sjöblom puh. 040 577 5336.

Lapinjärven kunta, Kuntakonserni
Osoite: Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä niin Kouvolasta, Loviisasta kuin Porvoostakin - vain tunti Helsingistä itään! Kunta on tullut tunnetuksi Suomen ensimmäisenä ihmislähtöisenä kuntana, joka kehittää uudenlaisia tapoja järjestää kunnan peruspalveluita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tutustu työnantajaan