Toimistosihteeri - Östermarks kommun

Toimistosihteeri

Teuva on vireä ja yrittäjähenkinen kunta. Maatalous on alueella vahvaa ja kylät elinvoimaisia. Teuvan maisemat ovat luonnonkaunista, silmän kantamattomiin ulottuvaa lakeutta. Maaseutu ja pohjalaisuus näkyvät Teuvalla vahvasti myös lukuisissa erilaisissa yleisöä keräävissä tapahtumissa kuten Elolysteillä elokuussa, kesämarkkinoilla ja Teuvafesteillä kesäkuussa sekä Kaarihovin kesäisissä lavatansseissa. Kulttuuritalo Orrela tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Vuosittain järjestettävä Ars Nova Botnica -taidenäyttely esittelee pohjalaista taidetta aina heinäkuun ajan. Vapaa-ajankeskus Parrassa ja Pappilankankaan ulkoilualueella voi nauttia liikunnan riemusta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden. Löydät meistä lisää tietoa verkkosivuiltamme www.teuva.fi.

Etsimme kuntaamme vakituiseen työsuhteeseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ

Keskeiset työkokonaisuudet ovat mm.
- asiakaspalvelu kunnan asiointipisteessä,
- työtehtävät rakennusvalvonnassa (mm. lupien valmistelu, rakennustietojen päivitykset),
- työtehtävät kunnan hallinnossa (mm. asianhallinta-, arkistointi- ja viestintätehtävät sekä muut hallinnolliset tehtävät).

Toimistosihteerin tehtävän hoitaminen edellyttää
- tehtävän hoitamiseen soveltuvaa koulutusta,
- viestintätaitoja,
- ulospäin suuntautunutta ja aktiivista asiakaspalveluasennetta sekä hyviä sosiaalisia- ja yhteistyötaitoja,
- kykyä sisäistää uusia asioita nopeasti sekä työskennellä itsenäisesti ja monialaisesti.

Hakijalle luetaan eduksi Tweb-asianhallintajärjestelmän ja/tai Facta-rakennusvalvontajärjestelmän tuntemus, rakennuspiirustusten ja karttojen lukutaito sekä ymmärrys ja kokemus julkishallinnosta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työn ehdot KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 1.-2.8.2019 klo 9.00-15.00 vt. hallintojohtaja Pia Valtonen p. 040 630 2505, pia.valtonen@teuva.fi

Teuvan kunta, Hallinto- ja elinkeinotoimi
Osoite: Rasintie 1 A, 64700 Teuva

Teuvan kunta

Tutustu työnantajaan