Toimistosihteeri

Perusturvakuntayhtymä Karviainen hakee toimistosihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat perhesosiaalityön sekä mielenterveys- ja päihdepalveluiden osto- ja myyntilaskujen käsittely, arkistointi sekä muut tavanomaiset toimistotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tradenomin/merkonomin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.
Eduksi luemme sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen edellä mainituista tehtävistä.

Asiakaspalvelutaidot, yhteistyökyky, tarkkuus, vastuullisuus ja oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote sekä monipuoliset tietotekniset taidot ovat perusedellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Arvostamme joustavuutta ja kykyä mukautua uusiin tilanteisiin. Painotamme valinnassa erilaisten ATK-taitojen ja eri tietojärjestelmien tuntemusta ja osaamista (mm. Excel-taulukkolaskenta, Pegasos-potilastietojärjestelmä, Pro Consona-asiakastietojärjestelmä, Raindance kirjanpito-ohjelma, ProE laskutusohjelma, P2P).

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on toimistotyöaika 36 t 15 min/vko, lisäksi tulee 30 minuutin ruokatauko/pv.
Noudatamme 4 kk:n koeaikaa.

Toimi täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön tehtävään.

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi/

Tutustu työnantajaan

vs. Perheidenlinjan johtaja Kirsi Hatanpää 044-7114076 tai kirsi.hatanpaa@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.