Toimistosihteeri

Äänekosken kaupunki ilmoittaa haettavaksi vakinaisen

TOIMISTOSIHTEERIN toimen hallintopalveluissa.

Toimistosihteerin työtehtäviin kuuluu keskitettyjen toimistopalveluiden tuottaminen kaupungin eri toimialoille. Vastuualueena on teknisen toimialan toimistopalvelut. Työtehtävät sisältävät asianhallintaa, kokoushallintaa, yleisiä toimistotehtäviä sekä asiakaspalvelua.

Toimistosihteeri toimii eräänä Dynasty-ohjelmiston ja Asio-tilavarausjärjestelmän pääkäyttäjistä. Hän osallistuu myös vaalien järjestämiseen, mihin kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi ym.) tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Arvostamme hyvää tietoteknisten toimistosovellusten hallintaa, kykyä oma-aloitteeseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Haastattelut järjestetään 8.12.2020.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Lisätietoja

https://www.aanekoski.fi/

Tutustu työnantajaan

Äänekosken kaupunki, Hallintokatu 4, 44100 Äänekoski
Hallintojohtaja Aleksi Heikkilä, aleksi.heikkila(at)aanekoski.fi, 040 823 7921

Äänekosken kaupunki, keskushallinto
Osoite: 44100, 44100 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, valtatien 4 varrella ja vesistöjen kainalossa. Noin 18 700 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100 %.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.

https://www.aanekoski.fi/