Toimistosihteeri

Siilinjärven kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen keskitetty toimistopalvelut hakee toimistosihteeriä sijaisuuteen 30.8.2021 alkaen, joka muuttuu toistaiseksi olevaksi viraksi 1.1.2022 alkaen.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelujen toisena toimistosihteerinä pääset työskentelemään monipuolisissa ja laaja-alaisissa toimistotehtävissä sekä kokeneiden ja ammattitaitoisten osaajien joukossa, johon kuuluu lastensuojelupäällikkö, sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä ja toimistosihteeri.
Virkaan kuuluu lastensuojelusta muodostuvia ja perhesosiaalityön toimistotehtäviä mm. huostaanottoon, sijaishuoltoon ja avohuoltoon sekä lastensuojelumaksujen perintään liittyvä päätöksenteko ja itsenäistymisvarojen hallinnointiin liittyviä tehtäviä. Työhön kuuluu myös erilaisia sopimusvalmisteluja mm. perhehoito-, tukiperhe- sekä yksikön muut ostopalvelusopimukset ja päivittäinen asiakaspalvelu ja neuvonta henkilökohtaisesti ja puhelimessa.

Etsimme toimistosihteerin virkaan palveluhenkistä työntekijää, joka hallitsee erinomaisesti keskeiset toimistotyön järjestelmät ja hyödyntää niitä sujuvasti työssään. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sosiaalihuollon ja lastensuojelulain kuten myös yleisien hallintoon liittyvien lakien tuntemusta.
Arvostamme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta, työn kannalta oleellisesta, työkokemuksestasi. Haluaisimme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö toimistosihteeriksi.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä riittävä kokemus vastaavista työtehtävistä. Painotamme valinnassa eri tietojärjestelmien (mm. sosiaalihuollon LifeCare ja yph Effica) ja ohjelmien (mm. Microsoft Office) tuntemusta ja osaamista.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Työaika on liukuva toimistotyöaika 36 t 15 min/vko. Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa ja tiedosteluihin vastaa 27.1.2021, 3.2.2021, 10.2.2021 ja 17.2.2021 klo 9.30 - 14.30 hallintopäällikkö Merja Vartiainen, puh. 044 740 1958.

Siilinjärven kunta, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hallinto, Toimistopalvelut
Osoite: Isoharjantie 6, rak S1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats