Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Kangasalan kunta

Haemme Kangasalan kaupungin vanhuspalveluihin toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää hallinnollisia toimistotyötehtäviä, kuten henkilöstö-, taloushallinnollista valmistelutyötä, mm. viranhaltijapäätösten valmistelua, ostolaskujen käsittelyä, tilastointi- ja raportointityötä sekä asiakasmaksupäätöksiä.

Työtehtävän hoitamisessa käytät pääasiallisesti Microsoft Office-ohjelmien lisäksi useita eri Kangasalan kaupungilla käytössä olevia ohjelmistoja, kuten Titania, Dooap ja Mediatri.

Edellytämme sujuvaa tietoteknisiä osaamista, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työssä onnistuminen edellyttää myös useiden asiakokonaisuuksien samanaikaista hallintaa.
Aikaisempi kokemus henkilöstö-, talous- ja yleishallinnon toimistotehtävistä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto (tradenomi tms.) tai vastaava aiempi opistotason tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus.

Työsuhteeseen valituilta edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotesuojaa.

Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/
https://www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaantyneiden-palvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Elina Lintunen p. 0400 946 222

Lisätietoja

Vanhuspalvelut

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle.

#työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kangasalan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Kangasalan kaupunki - Responsible employer Kangasalan kaupunki - Good Mood Workplace

Rekommenderade jobb