Skip to main content
test

Perusturvakuntayhtymä Karviainen hakee toimistosihteeriä sosiaalipalvelukeskuksen aikuissosiaalityön ja jälkihuollon yksikköön
Karviainen on monialaisen osaamisen kehittämiseen sitoutunut perusturvakuntayhtymä, joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja Karkkilan ja Vihdin asukkaille. Aikuissosiaalityön ja jälkihuollon yksikkö on osa sosiaalipalvelukeskusta, jossa on myös vammaispalvelun, työhön- ja sosiaalisen kuntoutuksen sekä ikääntyneiden palvelut.
Työpaikka sijaitee Nummelassa.

Työtehtäviisi kuuluvat sosiaalipalvelukeskuksen toimistosihteerin tehtävät aikuissosiaalityön ja jälkihuollon tiimissä. Tehtävänäsi on asiakaspalvelun ja tiimin tuki toimistopalveluiden osalta. Tehtäviisi kuuluu mm. yhteydenottojen ja hakemusten kirjaaminen, postien käsittely, asiakirjahallinnointi ja arkistointi, laskujen käsittely, välitystiliasiakkuudet, tilastotietojen kerääminen sekä muut yleiset toimistosihteerin tehtävät.

Asiakaspalvelutaidot, yhteistyökyky, tarkkuus, vastuullisuus ja oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelyote sekä monipuoliset tietotekniset taidot ovat perusedellytyksiä tehtävän menestykselliselle hoitamiselle. Arvostamme joustavuutta ja kykyä mukautua uusiin tilanteisiin.

Parhaan kelpoisuuden tehtävään antaa tradenomin tai merkonomin tutkinto tai muu vastaava soveltuva koulutus. Eduksi luemme sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen edellä mainituista tehtävistä

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, työaika on toimistotyöaika 36 t 15 min/vko, Tehtäväkohtainen palkka on 2336,62 euroa kuukaudessa.

Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Haastatteluun pyydetyn tulee haastattelussa esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Toimeen valitun tulee kuukauden sisällä työn vastaanottamisesta toimittaa työterveyshuollon todistus tehtävään soveltuvasta terveydentilastaan.

Työsuhde alkaa 1.9-20.11.2022 sijaisuutena ja muuttuu vakinaiseksi 21.11.2022
Lähetä hakemuksesi 7.7.2022 mennessä kuntarekry.fi-sivuston kautta, hakuavain 451638.

Lisätietoja

https://karviainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Leena Hyyryläinen Työhön kuntoutuksen esihenkilö puh 044-7674948 leena.hyyrylainen@karviainen.fi
ja Marika Forsell, aikuissosiaalityön johtava sosiaalityöntekijä marika.forsell@karviainen.fi

Lisätietoja

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Sosiaalipalvelut, Sosiaalipalvelukeskus

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 550 henkilöä.


Osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Perusturvakuntayhtymä Karviainen - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb