Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Kotka Stad

Tekniset palvelut hakee vakinaiseen tehtävään toimistosihteeriä. Tehtävän nykyinen sijoituspaikka on Infran ylläpidon toimisto, Kangaskatu 2.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu mm. tuntipalkkojen ja sisäisten laskutusten valmistelu maksuun, ulkoisten laskujen asiatarkastus ja tiliöinti sekä muut yleiset toimistotehtävät. Tarkempi tehtäväkuva määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Edellytämme yleisten atk-ohjelmien osaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä aikaisempaa työkokemusta toimistotehtävistä. Toivomme myös, että olet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen sekä omaat vastuuntuntoisen työotteen ja kykenet itsenäiseen työhön.

Koulutusvaatimus tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Työ on päivätyötä (toimistotyöaika). Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2 233,63 €/kk.

Työn aloitus 18.7.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan työsopimukseen kirjatussa määräajassa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat Kunnossapitomestari Kimmo Sved, puh. 044 702 5485, kimmo.sved @ kotka.fi ja puistotyöpäällikkö Ari Väisänen, puh. 044 702 5498, ari.vaisanen @ kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Tekniset palvelut

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi


Osoite: Kangaskatu 2, 48600 Kotka

Rekommenderade jobb