Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Ruskon kunta

Ruskon kunta hakee määräaikaiseen sijaisuuteen toimistosihteeriä, joka työskentelee monipuolisissa tehtävissä 85 % varhaiskasvatuksen hallinnossa ja 15 % perusopetuksen hallinnossa. Työskentelet vakituisen, pitkäaikaisen, varhaiskasvatuksen toimistosihteerin työparina.

Tehtäviisi kuuluvat mm. varhaiskasvatuksen asiakasmaksupäätösten valmistelu, asiakasmaksujen ja palveluseteliarvojen määritys, laskutus sekä niihin liittyvä neuvonta ja asiakaspalvelu. Lisäksi mm. oppilasrekisterin ylläpito (Primus), nettisivujen ylläpito (WordPress) varhaiskasvatuksen osalta, myyntilaskutus sekä erilaisten sovellusten pääkäyttäjyys. Perusopetuksen osalta tehtäviin kuuluu myyntilaskutus, maksukehotukset ja perintä.

Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel) sekä oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työotetta. Kokemus varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toimistosihteeritehtävistä sekä ProConsonan ja Primuksen hallinta luetaan eduksi.

Kunnan hallinnossa on käytössä liukuva työaika ja osittainen etätyö mahdollisuus sekä mukavat työkaverit. Tehtävään valitulta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai opistoasteista tutkintoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on määräaikainen 11.8.2023 asti. Määräaikainen tehtävä saattaa jatkua myös tämän jälkeen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Paikka voidaan täyttää jo hakuaikana, mikäli sopiva ehdokas löytyy. Myös haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja haastettelu toteutetaan mieluiten lähitapaamisena.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Maarit Ketola, vs. varhaiskasvatusjohtaja
maarit.ketola@rusko.fi; 0444 333 573

Lisätietoja

Ruskon kunta, Varhaiskasvatuspalvelut

Suomen parhaaksi kunnaksikin valittu Rusko on hyvinvoiva, maaseutumaisen rauhallinen ja elinvoimainen liki 6 500 asukkaan kunta vetovoimaisessa Varsinais-Suomessa.

Rusko sijaitsee vain polkupyörälenkin tai korkeintaan lyhyen bussimatkan päässä Turusta, mutta tunnelma on yhtä turvallinen ja rauhallinen kuin maaseudun kyläyhteisössä: luonto on lähellä ja ihmiset tuntevat toisensa. Rusko houkutteleekin asukkaikseen kasvavasti lapsiperheitä. Mutkaton hallinto mahdollistaa joustavan rakentamisen ja yrittämisen.

Kunnan hallinto-, sivistys-, hyvinvointi- ja teknisissä palveluissa työskentelee noin 230 työntekijää. Ihmisen kokoisena organisaationa Rusko tarjoaa vakaat ja erinomaiset edellytykset työntekijöidensä ammatilliseen kehittymiseen ja oman työn kehittämiseen. Kunnassa työskenteleekin paljon pitkäaikaisia, osaavia ja maalaisjärkisiä ammattilaisia, jotka kehittävät työtään ja kuntaa jalat maassa. Varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 75 henkilöä viidessä päiväkodissa Ruskon ja Vahdon kunnanosissa. Lapsia varhaiskasvatuksessa on noin 340. Lisäksi kunnasa toimii palvelusetelillä yksityinen varhaiskasvatusyksikkö.

Vaikka Rusko on tunnettu erityisen järkevästä taloudenpidostaan, työntekemisessä Ruskolla on strategialauseensa mukaisesti lupa lähteä lentoon.

Ruskon kunta on savuton työpaikka.

Lämpimästi tervetuloa Ruskolle!


Osoite: Vanhatie 5, 21290 Rusko
Ruskon kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb