Skip to main content
test

Kannonkosken kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TOIMISTOSIHTEERIN toimi

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on opistotasoinen tai vastaava koulutus. Toimessa painottuvat tehtävät edellyttävät taloussihteeriltä vaadittavaa ammattitaitoa ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.
Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsomme työkokemuksen erityisesti kuntahallinnon erilaisista toimistotehtävistä.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi, sähköisesti osoitteella kunta@kannonkoski.fi tai postitse osoitteella Kannonkosken kunta, kunnanhallitus, Järvitie 1, 43300 Kannonkoski, 16.12.2022 klo 15.00 mennessä. Hakemuksia ei palauteta.

Toimeen valittavan on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Sakari Varala 044 459 6121. Lisätietoja Kannonkosken kunnasta löytyy osoitteesta www.kannonkoski.fi

Kannonkoskella 21.11.2022

Kunnanhallitus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sakari Varala, kunnanjohtaja, sakari.varala@kannonkoski.fi, 044 459 6121

Lisätietoja

Kannonkosken kunta, Keskushallinto

Kannonkoski on pieni, virkeä, perhemyönteinen ja yritysystävällinen kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Kannonkoskella toimii myös Suomen suosituin Luonto-, liikunta- ja nuorisomatkailu-keskus Piispala.


Osoite: Järvitie 1, 43300 Kannonkoski

Rekommenderade jobb