Skip to main content
test

Haemme Kolariin energistä, kehitysmyönteistä ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaavaa
toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Toimistosihteerin tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti kuntaympäristöpalvelujen toimialan ja rakennusvalvonnan toimisto-, neuvonta- ja asiakaspalvelutyö. Tehtäviin voi kuulua tarvittaessa myös eri hallintokuntien toimistotyötä tilanteen niin vaatiessa.

Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman osaamisesi mukaan. Edellytämme oma-aloitteisuutta ja kykyä suoriutua itsenäisesti omasta tehtäväalueesta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä asiakaspalvelu- ja tietoteknisiä taitoja. Työtä tehdään pääsääntöisesti kahden toimistosihteerin tiimityönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulu tai opisto / II-asteen tutkinto.
Arvostamme:
- kokemusta julkishallinnon ja rakennusalan toimistotehtävistä
- joustavuutta ja sopeutumista muutoksiin
- taloushallinnon tuntemusta

Tarjoamme sinulle monialaisen koulutukseen ja kehittämiseen myönteisesti suhtautuvan työyhteisön ja keskustelevan ja rennon ilmapiirin.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaisesti (2247,69 €)

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toimistopalvelujen esimies Rainer Vuontisjärvi, puh. 040 728 9074, rainer.vuontisjarvi@kolari.fi

Lisätietoja

Kolarin kunta, Hallinto- ja elinvoimapalvelut, Hallintopalvelut

Tervetuloa työskentelemään monialaiseen ammattilaisten yhteisöön! Asiakkaiden välitön, joustava ja koko ajan kehittyvä palveleminen on Kolarin kunnassa tehtävän työn tärkein päämäärä. Kolarin kunta välittää ammattilaisistaan ja tarjoaa työntekijöille muun muassa liikunta- ja kulttuuriedun. Kolarin kunta on savuton työyhteisö.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb