Skip to main content
test
Toimistosihteeri - Alajärven kaupunki

Järviseudun jätelautakunnan toimistosihteeri

Alajärven kaupunki hakee toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Järviseudun jätelautakunnan alaisuuteen kokoaikaiseen työhön1.4.2023 alkaen. Haemme energistä ja hyvät yhteistyötaidot omaavaa toimistosihteeriä joukkoomme.

Jätelautakunnan toimistosihteerin työtehtäviin kuuluu mm. monipuolisia organisoinnin kannalta keskeisiä tehtäviä liittyen jätehuoltoon, talouteen, hallintoon sekä asiakaspalveluun:
- jätehuoltomääräysten valmistelun avustaminen
- jätekuljetusrekisterin päivittäminen ja ylläpito
- kompostirekisterin rakentaminen ja ylläpito
- jätelautakunnan esityslistan ja pöytäkirjan kokoamisen avustaminen, valitusoikeudet ja oteosoitteet
- jätehuollon asiakkaiden asiakaspalvelu, neuvonta ja asiakaspalautteiden vastaanotto
- muut toimistotyöt (mm. kotisivut, sähköiset lomakkeet).
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä sekä hyviä tietoteknisiä taitoja erilaisten tietojenkäsittelyn, paikkatieto- ja Office-ohjelmistojen kanssa sekä kykyä omaksua nopeasti myös uusia ohjelmistoja.

Arvostamme hakijan yhteistyökykyä, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen jätehuollon ja kiertotalouden parissa. Haemme henkilöä, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn ja sopeutuu nopeasti vaihteleviin työtilanteisiin. Lisäksi hakemamme henkilö kykenee hankkimaan ja soveltamaan tietoa sujuvasti sekä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Jäte-, hallinto- ja/tai kuntalain tuntemus ja soveltaminen katsotaan eduksi. Hakemukset Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi) 1.2.2023 klo 15.00 mennessä.

Yhteydenotot arkisin sähköpostilla jouni.hanninen@alajarvi.fi ja puhelimitse 044 297 0381 tai sonja.maanselka@alajarvi.fi, 040 168 2953.

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Jouni Hänninen, jouni.hanninen@alajarvi.fi, 044 2970381 tai ympäristönsuojelusihteeri Sonja Maanselkä, sonja.maanselka@alajarvi.fi, 040 1682953. Yhteydenotot arkipäivisin.

Lisätietoja

Tekninen toimi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palvelujen kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb