Skip to main content
test
Toimistosihteeri, Avokuntoutuspalvelut - Esbo stad


Tule meille avokuntoutukseen palvelualueen sihteeriksi!

Pitkäaikainen ja kokenut sihteerimme on jäämässä ansaitulle eläkkeelle. Etsimme avokuntoutuksen palvelualueelle osaavaa sihteeriä. Työ alkaa elokuun alussa niin, että voit perehtyä tehtäviisi ensimmäiset kuukaudet aiemman sihteerin opastuksella ja yhdessä töitä tehden ns. tehostetun perehdytysmallin mukaisesti.

Palvelualueen sihteerin tehtävät sisältävät mm. erilaisten tietojen hankkimista ja selvitysten tekemistä, asiakirjahallintaa, tiedon hallintaa ja käsittelyä sekä arkistointia, kokousjärjestelyistä vastaamista, työvuorosuunnittelua, työaikakirjanpitoa ja palkanmaksuun liittyviä tehtäviä, kirjeenvaihtoa ja postitusta, laskujen tarkistusta, tilausten tekemistä ja hintatiedusteluja sekä internet- ja intranet-sivujen päivitystä. Tehtävään sisältyy myös useampien esimiesten ajanhallintaan liittyviä tehtäviä ja avustamista.

Edellytämme hakijalta vahvoja tietoteknisiä taitoja ja valmiuksia erilaisten haastavienkin tietojärjestelmien käyttöön. Tehtävä edellyttää myös kykyä selkeään ilmaisuun suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä. Hakijan tulee olla omatoiminen, organisointikykyinen sekä kyetä itsenäiseen työntekoon ja hallita ajankäyttönsä. Edellytämme asiakaspalvelutaitoja, yhteistyökykyä ja luottamuksellisuutta, tehtävässä käsitellään salassa pidettäviä henkilötietoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja mukavan työyhteisön. Työpiste sijaitsee Olarin Pihatörmässä, mutta myös etätöiden tekeminen perehdytysjakson jälkeen on mahdollista. Lomat meillä voi pitää parhaaseen aikaan heinäkuussa ja joulun pyhinä, kun valtaosa toiminnoistamme on suljettuna.


Työpaikan nimi ja osoite: Avokuntoutuspalvelut, Pihatörmä 1C, 02240 Espoo
Työaika: 36 h 15 min/vko
Tehtävä on vakinainen.


Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Avokuntoutuspalvelut
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-924-22
  • 1.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2244,74 €/kk
  • KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus, SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 14.6.2022 - 29.6.2022 15:45
  • Kuntoutus ja terapiaTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tiedustelut ja yhteydenotot vs. johtava kuntoutussuunnittelija Riitta Eskola 046 8771305 tai etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Avokuntoutuspalvelut

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Pihatörmä 1C, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb