Toimistosihteeri (lukujärjestyksen laadinta) - Savon koulutuskuntayhtymä

Toimistosihteeri (lukujärjestyksen laadinta)

Savon koulutuskuntayhtymä hakee toimistosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 1.8.2019.

Tehtävän kuvaus:
Tehtävänä on lukujärjestysten suunnittelu ja laatiminen Kurre -ohjelmalla. Toimistosihteeri osallistuu opetuksen toteutuksen suunnitteluun ja koordinointiin yhdessä koulutuspäällikön ja opettajien kanssa sekä lukujärjestysten laadintaan yhdessä muiden Kurre-käyttäjien kanssa. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyviä atk-valmiuksia, oma-aloitteisuutta, hyvää suomen kielen kirjallista osaamista, yhteistyö- ja organisointitaitoa sekä järjestelmällistä ja huolellista työotetta.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa vähintään toisen asteen tutkintoa (esim. merkonomi tai tradenomi) ja eduksi katsotaan kokemus Primus & Kurre -ohjelmien käytöstä.

Lisätietoja

http://www.sakky.fi

Lisätietoja antaa suunnittelupäällikkö Anne Nissinen, puh. 044 785 4922, etunimi.sukunimi@sakky.fi.
Opinto- ja työkokemusta koskevat todistuskopiot on tallennettava ensisijaisesti hakemuksen liitteeksi Kuntarekryssä (tai toimitettava Savon koulutuskuntayhtymän kirjaamoon) hakuajan loppuun mennessä. Myös pohjakoulutustodistukset (peruskoulun tai lukion todistus) tulee toimittaa. Valinnat haastatteluun tehdään hakemuksen ja hakuajan loppuun mennessä toimitettujen todistuskopioiden perusteella. Mikäli liitteitä ei ole toimitettu, ei voi tulla kutsutuksi haastatteluun.

Savon koulutuskuntayhtymä, Savon ammattiopisto, Oppimispalvelut
Osoite: Presidentinkatu 3, 70100 Kuopio

Koulutus tekee hyvää. Läpi elämän!
Savon koulutuskuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista ammatillisen koulutuksen järjestäjistä. Kuntayhtymän omistaa 16 pohjoissavolaista kuntaa ja se ylläpitää Savon ammattiopistoa ja Varkauden lukiota.
Tarjoamme monipuolisia elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia ammatillisessa koulutuksessa, täydennyskoulutuksissa sekä lukioopinnoissa.
Vuosittain noin 17 000 opiskelijaa hyödyntää kattavaa tarjontaamme. Räätälöidyt ja laadukkaat koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen työelämän kehittäjä. Jatkuvan haun kautta opiskelemaan voi hakea joustavasti ympäri vuoden.
Savon koulutuskuntayhtymä on noin 720 ammattilaisen työpaikka. Kampuksemme sijaitsevat Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti.
Savon ammattiopiston ja Varkauden lukion kampukset ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan