Skip to main content
test
Toimistosihteeri, Suun terveydenhuolto - Esbo stad

Etsimme Espoon suun terveydenhuollon Asiakaspalvelukeskukseen toimistosihteeriä monipuolisiin tehtäviin. Toivomme, että toimistotyö on lähellä sydäntäsi ja sinulla on iloinen ja aktiivinen työote.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa monipuolinen kirjallinen viestintä, hammaslääkäreiden toimenpidepalkkioiden ajot, palauteraporttien koostaminen esihenkilöille, asiakaspalautteisiin vastaaminen, ajanvarauskirjojen keskitetty avaaminen, kutsujen ajo, sekä potilasasiakirjojen tekninen käsittely. Lisäksi työtehtäviin kuuluu tilaukset ja tietotekniset tehtävät kuten tiedostojen luominen Exceliin, SharePointiin ja muille alustoille.

Sihteerin tehtävistä osa voidaan tehdä etätyönä, mutta tehtävään kuuluu myös lähityöskentelypäivät toimitiloissamme Friisilässä ja hammashoitoloissa. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 lukien liikkeenluovutuksen periaattein Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle.

Työpaikan nimi ja osoite: Suun terveydenhuolto, Piispantilankuja 6A
Työaika: 36h 15min/vko.
Tehtävä on vakinainen.

Tehtäväkohtainen palkka 2185,91 € + mahdollinen kokemuslisä (max 8%).

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto tai ammattitutkinto.

Edellytämme osaamista tai kokemusta erilaisista viestinnän tehtävistä, hyvää työmotivaatiota, paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja halua työskennellä vaihtelevien työtehtävien parissa.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen lisäksi sujuva englanti sekä rohkeus käyttää ruotsin kielen osaamistasi. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja, monipuolisia tietoteknisiä taitoja sekä valmiutta oppia uusia ohjelmia. Katsomme eduksi sisällön tuottamisen esimerkiksi nettisivuille, palautejärjestelmien datan hyödyntämisen sekä asiakaspalautteiden käsittelyn.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-1400-22
  • 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2185,91 €/kk
  • Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
  • 20.9.2022 - 4.10.2022 15:45
  • KuntaToimistotyöHallinto- ja toimistotyöEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Marjukka Blomqvist, puh. 0468771072, marjukka.blomqvist@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa sekä kuntoutuksessa.


Osoite: Piispantilankuja 6A, 3.krs, 00240 Helsinki
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb