test

Toimistosihteeri, Talouspalvelut

Hakuaika päättyy  6.2.2023 15:00

Hei sihteeri, meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä!

Haemme Pohjois-Savon hyvinvointialueen talouspalveluiden rahoitusyksikön alaisuudessa toimivaan sosiaalirahoitustiimiin kahta määräaikaista toimistosihteeriä ajalle 1.3. - 31.12.2023.

Toinen sijaisuuksista on Pohjoisen alueen (Ylä-Savon alue ja Rautavaara) Lastensuojelun sosiaalityön ja sosiaalipalveluiden toimistosihteerin tehtävä ja työskentelypaikkana on Iisalmi.
Lastensuojelun sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen toimistosihteerin pääasialliset tehtävät ovat mm. ostolaskujen käsittely, lasten itsenäistymisvarojen hoito sekä huostassa olevien ja sijoitettujen lasten hoidonkorvaukseksi haettavien etuisuuksien perintä. Toimistosihteeri käyttää työssään ProConsona-asiakastietojärjestelmää ja ostolaskujen käsittelyssä Rondo-sovellusta.

Toinen sijaisuuksista on Kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen toimistosihteerin tehtävä. Pääasialliset tehtävät ovat asiakasdokumenttien käsittely ja siirto tietojärjestelmiin, arkistointi, PSOP palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän käyttäminen sekä kuntouttavan työtoiminnan korvausten hakeminen kuukausittain. Lisäksi tehtäviin kuuluu jonkin verran ostolaskujen käsittelyä.

Toimistosihteerit antavat tukipalveluja myös sisäisille asiakkaille.Tehtävässä käytettävät ohjelmat ovat Ms office-ohjelmat, Effica ja ProConsona asiakastietojärjestelmät, Rondo ostolaskujen käsittelyohjelma, PSOP palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelposuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen tutkinto, esim. merkonomi tai muu soveltuva koulutus. Hakijalle eduksi luetaan aikaisempi kokemus talous- ja yleishallinnon sekä sosiaalihuollon toimistotehtävistä sekä sosiaali- ja terveysalan tuntemus. Tehtävässä vaaditaan suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä tarvitaan lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, halua oppia uutta, hyvää asiakaspalveluasennetta, joustavuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja hyvää tietoteknistä osaamista.

Palkkaus on KVTESin mukainen ja työsuhde noudattaa Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Tehtäviä täytettäessä käytetään koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Lisätietoja antavat Kaija Kähkönen 04047488200 (kumpikin tehtävä)
Virpi Kilpeläinen 0447183442 (kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen toimistosihteerin tehtävä), sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@pshyvinvointialue.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan