Skip to main content
test
Toimistosihteeri, terveyspalvelut - Kaarinan kaupunki

Haemme hallinnon sihteeriä Kaarinan terveyspalveluihin 1.7.2022 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden terveyspalveluissa. Olemme dynaaminen yhteisö, joissa toiminta on itseohjautuvaa ja työtä tuetaan valmentavalla esimiestyöllä. Toivomme sinulla olevan työkokemusta hallinnon avustavista tehtävistä. Olet tottunut nopeatempoiseen työtahtiin ja tartut uusiin tehtäviin oma-aloitteisesti.

Toivomme sinulta lisäksi valmiuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, suunnitteluun sekä organisointiin. Edellytämme sinulta tieto- ja viestintäteknistä osaamista. Eduksi katsotaan talous- ja henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien tuntemusta sekä asiakirjojen julkisuutta ja salassapitoa sekä henkilöstötietojen käsittelyä koskevaa osaamista.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, avointa asennetta, joustavuutta sekä aktiivista työotetta. Eduksi katsomme kokemuksen erilaisista toimistotehtävistä. Työn menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan monipuolisten hallinnon sähköisten järjestelmien tuntemusta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja palvelualttiutta niin toimiston sisäisesti kuin ulkopuolisia yhteydenottojakin varten. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen ja kirjallisen viestinnän taitoa.

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva korkeakoulututkinto tai toisen asteen ammattitutkinto.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Riikka Apiainen
vs. johtava ylihoitaja
riikka.apiainen@kaarina.fi
0505954001
Antti Sandén
johtava ylilääkäri
antti.sanden@kaarina.fi
0504302135

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut, Siivouspalvelut, Keskusta, Kaarinan Pääterveysasema

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb