Skip to main content
test
Toimistosihteeri (Vammaispalvelut, Laukaa) - Keski-Suomen hyvinvointialue

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee vammaispalveluihin itäiselle alueelle Laukaaseen

TOIMISTOSIHTEERIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu mm. ostolaskujen käsittelyä, asiakaslaskutusta sekä erilaisten korvausten laskemista ja maksatusta. Käytät tehtävässäsi sijaismaksajapalvelu Oimaa, jossa hallinnoidaan henkilökohtaisen avun korvauslaskenta. Toimistotehtävien lisäksi tehtävääsi liittyy suoraa asiakastyötä vammaisten henkilöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin, jossa työskentelee ohjaajia ja sosiaalityöntekijä sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työpisteesi sijaitsee Laukaan vammaispalveluiden toimistotilassa Pelloskujalla, jossa käytössäsi on oma työhuone. Osittainen etätyö on mahdollista.

Mitä odotamme sinulta?

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva ammatillinen koulutus (esim. merkonomi). Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot sekä itsenäinen ja aktiivinen työote. Omaat hyvät ATK-tiedot ja hallitset hyvin yleisimpien toimisto-ohjelmien käytön. Luemme eduksi työaikalain, lomakorvausten ja palkanlaskennan kokonaisuuden hallinnan sekä vammaispalvelujen tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:
-
Sanna Hänninen, johtava sosiaalityöntekijä
p. 050 570 3455
sanna.m.hanninen@hyvaks.fi

Lisätietoja

Keski-Suomen hyvinvointialue, Vammaispalvelut

Keski-Suomen hyvinvointialue aloittaa toimintansa 1.1.2023 ja vastaa sen jälkeen noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea.


Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Rekommenderade jobb