test
Toimistosihteerin sijaisuus, aikuisosiaalityö - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana toimistosihteerin viransijaisuus aikuissosiaalityön yksikössä.

Aikuissosiaalityössä vastataan toimeentulotuen, asumisen, taloussosiaalityön, kotona asumisen ja osallisuuden tukemisen tarpeisiin. Perussosiaalityön tiimeissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja etuuskäsittelijä. Lisäksi aikuisten sosiaalipalveluissa toteutetaan asiakkaiden raha-asioiden hoitamista ns. välitystilipalvelua. Haetaan toimistosihteeriä, jonka vastuualueena on välitystilien maksujen toimeenpano. Lisäksi tehtävään kuuluu muita toimistotehtäviä kuten laskujen käsittelyä.

Työtä tehdään verkostomaisesti. Arvostamme yhteistyökykyä, asiakastyön osaamista ja työkokemusta toimistotehtävistä sekä kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Joustavuus on eduksi. Tehtävä edellyttää myös kirjanpidon osaamista.

Tervetuloa työtiimiin, joka toimii kehittävällä työotteella.

Työ alkaa 1.2. 2022 tai sopimuksen mukaan. Työn kesto 31.10.2022 saakka.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on opistotasoinen merkonomin tai tradenomin tutkinto.
Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen.
Koeaika on 4 kk.

Lisätietoja

http://www.seinajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Aikuissosiaalityön johtaja Riitta Suojanen, 040 7748 766, riitta.suojanen@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, aikuissosiaalityö

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Alvar Aallon katu 9, 60100 Seinäjoki

Rekommenderade jobb