Toimistosihteerin viransijaisuus 2.9.2019-2.3.2020 - Kankaanpään kaupunki

Toimistosihteerin viransijaisuus 2.9.2019-2.3.2020

Kankaanpään kaupungin sivistystoimessa (Kankaanpään Yhteislyseo) julistetaan haettavaksi toimistosihteerin viransijaisuus 2.9.2019-2.3.2020.
Virkaan valittavalta edellytetään tehtävään soveltuva koulutus, kykyä itsenäiseen työhön ja monipuolisia tietoteknisiä taitoja. Valittavalta toivotaan kouluhallinto-ohjelmien (Primus, Kurre) hallintaa. Tehtävään sisältyy runsaasti asiakaspalvelutyötä.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Kolmen kuukauden koeaika.
Hakemukset lähetetään sähköisesti www.kuntarekry.fi. Postissa lähetettäviin hakemuksiin on liitettävä kelpoisuuden osoittavat todistukset (kopiot) sekä nimikirjaote tai ansioluettelo. Ne osoitetaan Kankaanpään Yhteislyseon rehtorille ja lähetetään osoitteeseen Kankaanpään kaupunki, Kirjaamo, PL 36 38700 KANKAANPÄÄ. Hakemuksia ei palauteta.
Päätös valinnasta ilmoitetaan hakijoille sähköisesti ellei hakija toisin ilmoita.

Lisätietoja

http://www.kyll.fi

Rehtori Jukka-Tapio Laine
puh 044-5772 381
sähköposti jukka-tapio.laine@kankaanpaa.fi

Kankaanpään kaupunki
Osoite: Kankaanpää

Kankaanpään kaupunki on noin 12 000 asukkaan Pohjois-Satakunnan keskuskunta – moderni ja
omaleimainen kaupunki, jossa on tilaa luovuudelle. Kankaanpää yhdistää alueen voimavarat hyvinvoinnin ja kehityksen edistämiseksi. Meiltä löydät viihtyisän asuinympäristön ja monipuoliset vapaa-ajan
harrastusmahdollisuudet.
Noin 500 työntekijän yhtenä tärkeänä tavoitteenaan on uuden kaupunkistrategian mukaisesti "KANKAANPÄÄ – Pohjoisen Satakunnan tunnettu ja tunnustettu keskus". Henkilöstöpolitiikan osalta tärkeänä päämääränä on osaava, motivoitunut, luova ja muutoskykyinen henkilöstö. Henkilöstön työhyvinvoinnin kehittäminen on meille tärkeää. Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö on paras takuu laadukkaille palveluille.
www.kankaanpaa.fi

Tutustu työnantajaan